C++ 12 satırlık kod keyloger olarak gözüküyor

525652

Decapat
Arkadaşıma troll olsun diye bir C++ konsol uygulaması yapıp atacaktım VirusTotal'e attı ve keyloger çıktı. Nasıl olabiliyor bu?
Sebep nedir bilen var mı?
#include <iostream> #include <locale.h> #include <windows.h> int main() { SetConsoleTitleA("troll yazı"); system("Color 0A"); setlocale(LC_ALL, "Turkish"); std::cout << "troll yazı\n"; system("pause"); }

Arkadaşıma troll olsun diye bir C++ konsol uygulaması yapıp atacaktım VirusTotal'e attı ve keyloger çıktı. Nasıl olabiliyor bu?
#include <iostream> #include <locale.h> #include <windows.h> int main() { SetConsoleTitleA("troll yazı"); system("Color 0A"); setlocale(LC_ALL, "Turkish"); std::cout << "troll yazı\n"; system("pause"); }
Uygulama 3 ip adresine istek göndermiş, neden acaba 🤔.

Hocam gördüğünüz üzere Malwarebytes, Bitdefender, Kaspersky gibi güçlü yazılımlar herhangi bir şey tespit etmemiş. Adı hiç duyulmamış, yaygın olmayan antivirüsler flaglemiş programı. False positive olmuştur büyük ihtimal.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı