İyi sosyaller herkese. 16 yaşındayım ve C#'a başlamak istiyorum. Visual Studio kuruluyor şu an, bunu seçtim doğru mu bilmiyorum ama öğrenebileceğim bir kaynak lazım önerebilir misiniz?
İyi sosyaller herkese. 16 yaşındayım ve C#'a başlamak istiyorum. Visual Studio kuruluyor şu an, bunu seçtim doğru mu bilmiyorum ama öğrenebileceğim bir kaynak lazım önerebilir misiniz?
The C# guide has everything you need to learn C# and get started writing .NET apps. Learn C# programming - for beginning developers, developers new to C#, and experienced C# / .NET developers.
Bende 15 yasindayim ama İngilizce gelistirmek uzun surecek gibi ne yapmaliyim?
C# icin hangi kaynaklari oneriyorsunuz Türkçe ve İngilizce İngilizce videolarda Türkçe alt yazı kullanirim.