Q qweqw3q Kilopat Katılım 18 Haziran 2018 Mesajlar 195 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Potansiyel Oyun Geliştiricisi 7 Ekim 2018 #1 Merhaba, programımın bilgisayar açıldığında otomatik açılması için bir checkbox oluşturdum. Bu checkbox aktif olduğunda access veri tabanındaki bool değişkenimin true olmasını istiyorum ancak hata alıyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim
Merhaba, programımın bilgisayar açıldığında otomatik açılması için bir checkbox oluşturdum. Bu checkbox aktif olduğunda access veri tabanındaki bool değişkenimin true olmasını istiyorum ancak hata alıyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim
9 9390 Kilopat Katılım 30 Kasım 2013 Mesajlar 348 Makaleler 1 Çözümler 13 7 Ekim 2018 #2 Sql ifadeyi oluşturduğunuz satırdaki tekli tırnakları iptal edin ve startLogin.Checked değerinin evet için "-1", hayır için "0" olduğundan emin olun.
Sql ifadeyi oluşturduğunuz satırdaki tekli tırnakları iptal edin ve startLogin.Checked değerinin evet için "-1", hayır için "0" olduğundan emin olun.
Q qweqw3q Kilopat Katılım 18 Haziran 2018 Mesajlar 195 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Potansiyel Oyun Geliştiricisi 7 Ekim 2018 #3 9390 dedi: Sql ifadeyi oluşturduğunuz satırdaki tekli tırnakları iptal edin ve startLogin.Checked değerinin evet için "-1", hayır için "0" olduğundan emin olun. Genişletmek için tıkla... checked -1 veya 0 olduğunu nasıl ayarlıyacağım ki? tek istediğim checkbox true ise accessde de true olmasını istiyorum 9390 dedi: Sql ifadeyi oluşturduğunuz satırdaki tekli tırnakları iptal edin ve startLogin.Checked değerinin evet için "-1", hayır için "0" olduğundan emin olun. Genişletmek için tıkla... hocam çok teşekkür ederim tek tırnakları kaldırınca sorunum düzeldi.
9390 dedi: Sql ifadeyi oluşturduğunuz satırdaki tekli tırnakları iptal edin ve startLogin.Checked değerinin evet için "-1", hayır için "0" olduğundan emin olun. Genişletmek için tıkla... checked -1 veya 0 olduğunu nasıl ayarlıyacağım ki? tek istediğim checkbox true ise accessde de true olmasını istiyorum 9390 dedi: Sql ifadeyi oluşturduğunuz satırdaki tekli tırnakları iptal edin ve startLogin.Checked değerinin evet için "-1", hayır için "0" olduğundan emin olun. Genişletmek için tıkla... hocam çok teşekkür ederim tek tırnakları kaldırınca sorunum düzeldi.