burwak58 Hectopat Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 480 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2022 #1 Add New data Source eklentisine bastıktan sonra bir hata alıyorum. Ne yapmam lazım? Projem yarım kaldı
Add New data Source eklentisine bastıktan sonra bir hata alıyorum. Ne yapmam lazım? Projem yarım kaldı
The User 0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 3.103 Çözümler 78 Yer İstanbul 24 Nisan 2022 #2 burwak58 dedi: Add New data Source eklentisine bastıktan sonra bir hata alıyorum. Ne yapmam lazım? Projem yarım kaldı Eki Görüntüle 1369625 Genişletmek için tıkla... Projeyi oluştururken seçtiğiniz proje türünüz ve .Net sürümünüz Data Source eklemeyi desteklemiyor. Artı 0 Eksi
burwak58 dedi: Add New data Source eklentisine bastıktan sonra bir hata alıyorum. Ne yapmam lazım? Projem yarım kaldı Eki Görüntüle 1369625 Genişletmek için tıkla... Projeyi oluştururken seçtiğiniz proje türünüz ve .Net sürümünüz Data Source eklemeyi desteklemiyor.
P patapit Hectopat Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 99 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2022 #3 Form ekranında eklemeyi dener misin? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Nisan 2022 Artı -1 Eksi Çözüm
KS KS burwak58 Hectopat Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 480 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2022 #4 The User 0 dedi: Projeyi oluştururken seçtiğiniz proje türünüz ve .Net sürümünüz data Source eklemeyi desteklemiyor. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler sorunu bu şekilde çözdüm. Artı 0 Eksi
The User 0 dedi: Projeyi oluştururken seçtiğiniz proje türünüz ve .Net sürümünüz data Source eklemeyi desteklemiyor. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler sorunu bu şekilde çözdüm.
N nefb Femtopat Katılım 5 Haziran 2023 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 5 Haziran 2023 #5 The User 0 dedi: Projeyi oluştururken seçtiğiniz proje türünüz ve .Net sürümünüz data Source eklemeyi desteklemiyor. Genişletmek için tıkla... burwak58 dedi: Çok teşekkürler sorunu bu şekilde çözdüm. Genişletmek için tıkla... Nasıl çözdünüz? Artı 0 Eksi
The User 0 dedi: Projeyi oluştururken seçtiğiniz proje türünüz ve .Net sürümünüz data Source eklemeyi desteklemiyor. Genişletmek için tıkla... burwak58 dedi: Çok teşekkürler sorunu bu şekilde çözdüm. Genişletmek için tıkla... Nasıl çözdünüz?
seinraln Decapat Katılım 28 Mayıs 2023 Mesajlar 10 17 Ekim 2023 #6 burwak58 dedi: Çok teşekkürler sorunu bu şekilde çözdüm. Genişletmek için tıkla... nasıl çözdünüz acaba ?? aynı sorun bende de var. Artı 0 Eksi
burwak58 dedi: Çok teşekkürler sorunu bu şekilde çözdüm. Genişletmek için tıkla... nasıl çözdünüz acaba ?? aynı sorun bende de var.