H Hoaxer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 3.082 Makaleler 3 Çözümler 25 11 Mart 2021 #1 Merhaba. Bir matematik denklemi için basit bir program yazdım. Telefonda da çalıştırmak istiyorum. C# ile yazdığım bir programı nasıl çalıştırabilirim?
Merhaba. Bir matematik denklemi için basit bir program yazdım. Telefonda da çalıştırmak istiyorum. C# ile yazdığım bir programı nasıl çalıştırabilirim?
P Programming Language Hectopat Katılım 3 Haziran 2019 Mesajlar 1.812 Makaleler 3 Çözümler 6 11 Mart 2021 #11 Hoaxer dedi: Yani benim asıl amacım Android'e program yazmak değil. Sadece elimdeki programı Android'e uyarlamak istiyorum. Kolay bir alternatifi yok galiba Genişletmek için tıkla... Yani eğer çok kompleks değilse Xamarin yeter. Ki zaten basit bir program demişsin, o zaman bir dene bakalım. Artı 0 Eksi
Hoaxer dedi: Yani benim asıl amacım Android'e program yazmak değil. Sadece elimdeki programı Android'e uyarlamak istiyorum. Kolay bir alternatifi yok galiba Genişletmek için tıkla... Yani eğer çok kompleks değilse Xamarin yeter. Ki zaten basit bir program demişsin, o zaman bir dene bakalım.
KS KS H Hoaxer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 3.082 Makaleler 3 Çözümler 25 11 Mart 2021 #12 C# Shell .NET IDE - Apps on Google Play Compile and learn C# on the go using the Mono CLR under Android play.google.com Bunda bir deneyeceğim. Artı 0 Eksi
C# Shell .NET IDE - Apps on Google Play Compile and learn C# on the go using the Mono CLR under Android play.google.com Bunda bir deneyeceğim.
ayalkin Hectopat Katılım 6 Mayıs 2020 Mesajlar 171 Çözümler 1 12 Mart 2021 #13 Hoaxer dedi: C# Shell .NET IDE - Apps on Google Play Compile and learn C# on the go using the Mono CLR under Android play.google.com Bunda bir deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Hocam aldığınız sonucu belirtirseniz sevinirim merak ettim Artı 0 Eksi
Hoaxer dedi: C# Shell .NET IDE - Apps on Google Play Compile and learn C# on the go using the Mono CLR under Android play.google.com Bunda bir deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Hocam aldığınız sonucu belirtirseniz sevinirim merak ettim