C# bilmek yeterli mi?

398708

Hectopat
Açiklama biraz yanlış geldiğinin ben de farkındayım kendimi açıklamam gerekirse daha çok gencim seneye sınava gireceğim ve mesleğimi yazilim mühendisliği olarak seçmeyi düşünüyorum (...)

Şu anlık bilgim C# çok iyi derecede bilmiyorum Unity Engine kullanabilecek kadar C# biliyorum bunun yanında okulda kullandığımız ve öğretilen Arduino yanlış bilmiyorsam C ya da C++ olması gerekiyor. Bilgim bunlarla kısıtlı daha neler eklemeliyim ne yapmalıyım? Bu sektörde tutunabilmek için ne yapmalıyım. Neler öğrenmeliyim?

(Not: Yukarıdaki yazıtın son kısmındaki 3 noktaya tıklarsanız daha detayli açtığım konuya gidebilirsiniz)

Bence C# bilerek gitmek bile çok iyi hiçbir şey bilmeden gelen vardır. Diğerlerini de üniversitede öğrenirsiniz gibi.

Yeterli mi diye bir şey yok, programlama dilleri birer araçtır ve domino taşı gibi birini öğrenirsen diğerlerini de kolayca öğrenirsin. Sadece kendine bir proje hedefi belirle ve onun üstünden devam et.

Yeterli mi diye bir şey yok, programlama dilleri birer amaçtır ve domino taşı gibi birini öğrenirsen diğerlerini de kolayca öğrenirsin. Sadece kendine bir proje hedefi belirle ve onun üstünden devam et.

Bir proje hedefi olarak kastetiğinizi tam anlamadım, eğer bir hedef seçmemi isterseniz kesinlikle büyük tech şirketleri olabilir şu anlık oyun geliştirme olarak devam etmeyi düşünüyorum sizin bir öneriniz varsa bana uygun bu konuda dinlemek isterim.

Amaçtır yazmışım araçtır olacaktı. Doğrusu: Programlama dilleri birer araçtır.

Hedef, gerçekleştirmek istediğin bir şey bir proje işte.

Hiçbir zaman yeterli olmaz. Yeterli dediğiniz zaman öğrenmeyi bırakırsınız. Sizden aşağıda insanlarla veya kendinizle kıyaslamayın kendinizi. Hep sizden daha iyileriyle kıyaslayın ki kendinizi geliştirecek motivasyonunuz olsun.

Olduğu kadar artık.

Sınavına çalış. Hiç bir şey bilmeden iyi bir üniversiteye gitmek, bir şey bilerek kötü bir üniversiteye gitmekten iyidir. Şu noktada zaten bir şey bilmiyorsun. Programlama nedir çok bir fikrin olduğunu sanmıyorum. Bunu hakaret olsun diye söylemiyorum, yanlış anlama beni. Üniversiteye başladığımdan beri pişman olduğum tek şeydir daha iyi bir üniversiteye gitmek için vakit ayırmamış olmam.

Bence C# bilerek gitmek bile çok iyi hiçbir şey bilmeden gelen vardır. Diğerlerini de üniversitede öğrenirsiniz gibi.
Hiç bir şey bilmeden gelinmesi kötü bir şey değil. Aksine bence iyi bir şey. Bir şey bilerek gelen adamın genelde garip alışkanlıkları oluyor. Mesela bir fonksiyona 50 tane işlev yüklemek gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…