C# buton ile program açma

Critowki

Femtopat
Makaleler
2
Yer
Bursa
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba, bir oyun için lancher yapmak istiyorum. .exe dosyası oyun dosyalarının içinde ve farklı kişilerdede açılmasını istiyorum. Botuna tıklayınca dosyanın içindeki .exe dosyası açılsın yani.
Bunu nasıl yapabilirim acaba? (dediğim şu; xoyunu/xoyunu/oyun.exe)

string myPath = @”C:\Program Files\uygulama.exe”; System.Diagnostics.Process islem = new System.Diagnostics.Process(); islem.StartInfo.FileName = myPath; islem.Start();

Şimdi ben bu dosyaları hadi indirttim kod kendisi o .exe dosyasınımı bulacak?

Şimdi ben bu dosyaları hadi indirttim kod kendisi o .exe dosyasınımı bulacak?
Dosyaları indirtmene gerek yok. Projenin içine gömebilir, Derleyip butonun içindeki komut ile dışarı çıkartıp çalıştırabilirsin. Hem daha sağlıklı olacaktır.

Dosyaları indirtmene gerek yok. Projenin içine gömebilir, derleyip butonun içindeki komut ile dışarı çıkartıp çalıştırabilirsin. Hem daha sağlıklı olacaktır.

O olay nasıl olacak bir bakımdan onu da arıyorum

string myPath = @”C:\Program Files\uygulama.exe”; System.Diagnostics.Process islem = new System.Diagnostics.Process(); islem.StartInfo.FileName = myPath; islem.Start();

Bende hata veriyor, uygulamayı bulmuyor. Ne yapmam lazım?

Bende hata veriyor, uygulamayı bulmuyor. Ne yapmam lazım?
Dostum ona gerek yok tek satır:

[CODE lang="csharp" highlight="1"]Process.Start(@"DIZIN"); // Örnek Process.Start(@"C:\Windows\Temp\bilmemne.exe");[/CODE]

Dostum ona gerek yok tek satır:

[CODE lang="csharp" highlight="1"]Process.Start(@"DIZIN"); // Örnek Process.Start(@"C:\Windows\Temp\bilmemne.exe");[/CODE]
bunu da yaptım ama olmuyor. Bütün kodları denedim exeyi açmıyor, ama dosyaları açıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…