C# Console Application'dan nasıl dosya silinir?

UranusWASTAKEN

Hectopat
Yer
Istanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
CPU: Ryzen 5 5600 4.4GHz - GPU: Nvidia GTX 1060 6GB - RAM: 2x8 G.SKILL 3000 MHz - PSU: Rampage 600Watt 80+ CERT - 1x 250 GBSATA SSD - 1x 500 GB M2 SSD - 1x 500GB HDD - Keyboard: SteelSeries APEX 7 TKL - Mouse: SteelSeries Aerox 3
Selam, Oncelikle bir şey soylemek istiyorum ben C# Console Applicationdan bir Tool gibi bir şey urettim bunun icerisine Temp, %temp%, Prefetch gibi dosyalarin silinmesini saglayacak bir komut ariyorum anlamamis olabilirsiniz soyle diyeyim o secenege bastigimda Temp gibi gereksiz dosyalarin icindekilerini silebelecek bir komut ariyorum. Bu konuda bana yardim edebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
System.IO.Path.GetTempPath() ile tempin konumunu bulabilir ve temel dosya işlemleriyle içindeki dosyaları silebilirsiniz.
ben yeni basladim da `System.IO.Path.GetTempPath()` bunu yazdim arasina baska bir sey yazmam gerekiyor sanirim zahmet olmaz ise bana tam olarak yazar misiniz? yani soyle ben 1 i tusladigimda temp - %temp% - prefetch icindekilinin silinmesini istiyorum bana bunlarin kodlarini verir misiniz?

ben yeni basladim da `System.IO.Path.GetTempPath()` bunu yazdim arasina baska bir sey yazmam gerekiyor sanirim zahmet olmaz ise bana tam olarak yazar misiniz? yani soyle ben 1 i tusladigimda temp - %temp% - prefetch icindekilinin silinmesini istiyorum bana bunlarin kodlarini verir misiniz?
Programı yazıp size atamam. Söylediğim komutun return ettiği değer tempin konumu. Bunu bir değişkene atayarak temel dosya işlemleri ile halledebilirsiniz. Temel dosya işlemleri hakkında küçük bir araştırma ile bilgi edinebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı