MrFolmx Femtopat Katılım 12 Aralık 2022 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2022 #1 C#'a yeni başladım yazılıma girmek için. Visual Studio yükledim ve proje açtım ve kodu yazdım. Çalıştırdıgımda çıktı kısmı boştu belki geç yükler diye bekledim ama olmadı. Koda internetten baktım bir yanlışlık da yok. Sorun ne bulabilen var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Aralık 2022
C#'a yeni başladım yazılıma girmek için. Visual Studio yükledim ve proje açtım ve kodu yazdım. Çalıştırdıgımda çıktı kısmı boştu belki geç yükler diye bekledim ama olmadı. Koda internetten baktım bir yanlışlık da yok. Sorun ne bulabilen var mı?
pottie4r Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2016 Mesajlar 1.540 Makaleler 2 Çözümler 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2022 #2 .NET 6 ile mi gelistiriyorsunuz uygulamayi? Artı 0 Eksi
KS KS MrFolmx Femtopat Katılım 12 Aralık 2022 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2022 #3 pottie4r dedi: .NET 6 ile mi gelistiriyorsunuz uygulamayi? Genişletmek için tıkla... Evet onunla ilgili mi? pottie4r dedi: .NET 6 ile mi gelistiriyorsunuz uygulamayi? Genişletmek için tıkla... Hala cevap gelmedi sorun mu var? Son düzenleme: 18 Aralık 2022 Artı 0 Eksi
pottie4r dedi: .NET 6 ile mi gelistiriyorsunuz uygulamayi? Genişletmek için tıkla... Evet onunla ilgili mi? pottie4r dedi: .NET 6 ile mi gelistiriyorsunuz uygulamayi? Genişletmek için tıkla... Hala cevap gelmedi sorun mu var?