Seybın Hectopat Katılım 1 Aralık 2019 Mesajlar 981 Çözümler 3 13 Eylül 2020 #1 Yardım edebilecek var mı? CS0103 hatası alıyorum. Dosya Ekleri Adsız.png 17,3 KB · Görüntüleme: 552
The Anorak Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Mart 2014 Mesajlar 6.694 Makaleler 1 Çözümler 128 13 Eylül 2020 #2 Garip yazım ve isimlendirme şekliniz dışında bir sorun göremiyorum. Hata kodu yerine hatanın tam olarak ne olduğunu yazarsanız daha iyi olur. "deger" isimli değişkeninizi aynı "int[] rakam" gibi method dışında tanımlamanız gerekiyor.
Garip yazım ve isimlendirme şekliniz dışında bir sorun göremiyorum. Hata kodu yerine hatanın tam olarak ne olduğunu yazarsanız daha iyi olur. "deger" isimli değişkeninizi aynı "int[] rakam" gibi method dışında tanımlamanız gerekiyor.
Seybın Hectopat Katılım 1 Aralık 2019 Mesajlar 981 Çözümler 3 13 Eylül 2020 #3 The Anorak dedi: Garip yazım ve isimlendirme şekliniz dışında bir sorun göremiyorum. Hata kodu yerine hatanın tam olarak ne olduğunu yazarsanız daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Bu olur mu? For'un yanına parantezin içine int yazdım düzeldi. Biraz kör olmuşum uykudan. Dosya Ekleri Adsız.png 66,8 KB · Görüntüleme: 529 Son düzenleme: 14 Eylül 2020
The Anorak dedi: Garip yazım ve isimlendirme şekliniz dışında bir sorun göremiyorum. Hata kodu yerine hatanın tam olarak ne olduğunu yazarsanız daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Bu olur mu? For'un yanına parantezin içine int yazdım düzeldi. Biraz kör olmuşum uykudan.
Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.479 Makaleler 6 Çözümler 515 Yer İstanbul 14 Eylül 2020 #4 for (deger = 0; deger < 3; deger += 1) yerine for (int deger = 0; deger < 3; deger += 1) yazın. Değer değişkeninin türünü belirtmelisiniz.
for (deger = 0; deger < 3; deger += 1) yerine for (int deger = 0; deger < 3; deger += 1) yazın. Değer değişkeninin türünü belirtmelisiniz.