headyy Kilopat Katılım 16 Ağustos 2017 Mesajlar 181 19 Aralık 2020 #1 Merhaba. C# öğrenme aşamasındayım. Az önce şöyle bir hata ile karşılaştım. Buradaki sorun nedir acaba? hahaha. Şimdi farkına vardım. Sonuna ufacık bir parantez kondurmayı unutmuşum. Son düzenleme: 19 Aralık 2020
Merhaba. C# öğrenme aşamasındayım. Az önce şöyle bir hata ile karşılaştım. Buradaki sorun nedir acaba? hahaha. Şimdi farkına vardım. Sonuna ufacık bir parantez kondurmayı unutmuşum.
Againbirth Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2014 Mesajlar 1.076 Çözümler 18 19 Aralık 2020 #2 Altta zaten parantezin eksik olduğunu belirtmiş dostum bu gibi durumlarda parantezleri kontrol et
headyy Kilopat Katılım 16 Ağustos 2017 Mesajlar 181 19 Aralık 2020 #3 Againbirth dedi: Altta zaten parantezin eksik olduğunu belirtmiş dostum bu gibi durumlarda parantezleri kontrol et Genişletmek için tıkla... onu da yeni görüyorum
Againbirth dedi: Altta zaten parantezin eksik olduğunu belirtmiş dostum bu gibi durumlarda parantezleri kontrol et Genişletmek için tıkla... onu da yeni görüyorum