onurgunes Hectopat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 78 Çözümler 1 30 Eylül 2022 #1 Unity'de ''Assets\Scenes\Scripts\oyun\KarakterHareket.cs(18,89): error CS1513: }'' expected hatası alıyorum, çözümü nedir acaba? Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (91).png 104,5 KB · Görüntüleme: 66 Ekran Görüntüsü (93).png 190,8 KB · Görüntüleme: 45
Unity'de ''Assets\Scenes\Scripts\oyun\KarakterHareket.cs(18,89): error CS1513: }'' expected hatası alıyorum, çözümü nedir acaba?
TheAny Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2018 Mesajlar 9.112 Makaleler 14 Çözümler 128 Yer Dubai 30 Eylül 2022 #2 onurgunes dedi: Unity'de ''Assets\Scenes\Scripts\oyun\KarakterHareket.cs(18,89): error CS1513: }'' expected hatası alıyorum, çözümü nedir acaba? Genişletmek için tıkla... private void Update () { bu fonksiyonu kapatmamışsın. Sayfa sonuna } ekle. Son düzenleme: 30 Eylül 2022
onurgunes dedi: Unity'de ''Assets\Scenes\Scripts\oyun\KarakterHareket.cs(18,89): error CS1513: }'' expected hatası alıyorum, çözümü nedir acaba? Genişletmek için tıkla... private void Update () { bu fonksiyonu kapatmamışsın. Sayfa sonuna } ekle.
onurgunes Hectopat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 78 Çözümler 1 30 Eylül 2022 #3 TheAny dedi: private void Start () { bu fonksiyonu kapatmamışsın. Sayfa sonuna } ekle. Genişletmek için tıkla... TheAny dedi: private void Start () { bu fonksiyonu kapatmamışsın. Sayfa sonuna } ekle. Genişletmek için tıkla... hala aynı hatayı almaktayım. Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (94).png 194,8 KB · Görüntüleme: 47 Ekran Görüntüsü (96).png 154,7 KB · Görüntüleme: 61 Son düzenleme: 30 Eylül 2022
TheAny dedi: private void Start () { bu fonksiyonu kapatmamışsın. Sayfa sonuna } ekle. Genişletmek için tıkla... TheAny dedi: private void Start () { bu fonksiyonu kapatmamışsın. Sayfa sonuna } ekle. Genişletmek için tıkla... hala aynı hatayı almaktayım.
TheAny Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2018 Mesajlar 9.112 Makaleler 14 Çözümler 128 Yer Dubai 30 Eylül 2022 #4 Yanlış yere eklemişsin. Ben yanlış yerden bahsetmişim ama eklemen gereken yer doğruydu. Sayfa sonuna dedim, satır sonuna demedim. C#:Panoya kopyala private void Start() { rb = GetComponent<Rigidbody2D>(); } private void Update() { yatayhareket = Input.GetAxis(Horizontal); rb.velocity = new Vector2(yatayhareket*harekethizi*Time.deltaTime,rb.velocity.y); }
Yanlış yere eklemişsin. Ben yanlış yerden bahsetmişim ama eklemen gereken yer doğruydu. Sayfa sonuna dedim, satır sonuna demedim. C#:Panoya kopyala private void Start() { rb = GetComponent<Rigidbody2D>(); } private void Update() { yatayhareket = Input.GetAxis(Horizontal); rb.velocity = new Vector2(yatayhareket*harekethizi*Time.deltaTime,rb.velocity.y); }
onurgunes Hectopat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 78 Çözümler 1 30 Eylül 2022 #5 TheAny dedi: Yanlış yere eklemişsin. Ben yanlış yerden bahsetmişim ama eklemen gereken yer doğruydu. Sayfa sonuna dedim, satır sonuna demedim. C#:Panoya kopyala private void Start() { rb = GetComponent<Rigidbody2D>(); } private void Update() { yatayhareket = Input.GetAxis(Horizontal); rb.velocity = new Vector2(yatayhareket*harekethizi*Time.deltaTime,rb.velocity.y); } Genişletmek için tıkla... yazmış olduğunuz kodlar doğru olan kodlar mı?
TheAny dedi: Yanlış yere eklemişsin. Ben yanlış yerden bahsetmişim ama eklemen gereken yer doğruydu. Sayfa sonuna dedim, satır sonuna demedim. C#:Panoya kopyala private void Start() { rb = GetComponent<Rigidbody2D>(); } private void Update() { yatayhareket = Input.GetAxis(Horizontal); rb.velocity = new Vector2(yatayhareket*harekethizi*Time.deltaTime,rb.velocity.y); } Genişletmek için tıkla... yazmış olduğunuz kodlar doğru olan kodlar mı?
TheAny Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2018 Mesajlar 9.112 Makaleler 14 Çözümler 128 Yer Dubai 30 Eylül 2022 #6 onurgunes dedi: Yazmış olduğunuz kodlar doğru olan kodlar mı? Genişletmek için tıkla... Evet. onurgunes dedi: Hocam sorun bende mi anlamadım. Yine düzelmedi bu monitöre kafa atmak üzereyim. Unityden mi kaynaklı acaba? Genişletmek için tıkla... Hocam. Tekrar söylüyorum. Size verdiği hata update fonksiyonununda eksik parantez kullanmış olmanız.
onurgunes dedi: Yazmış olduğunuz kodlar doğru olan kodlar mı? Genişletmek için tıkla... Evet. onurgunes dedi: Hocam sorun bende mi anlamadım. Yine düzelmedi bu monitöre kafa atmak üzereyim. Unityden mi kaynaklı acaba? Genişletmek için tıkla... Hocam. Tekrar söylüyorum. Size verdiği hata update fonksiyonununda eksik parantez kullanmış olmanız.