Eminkrkt Decapat Katılım 10 Ağustos 2021 Mesajlar 221 Çözümler 1 15 Ocak 2022 #1 Arduino da bir sayaç yaptım bunu C# form üzerine yansıtmayı düşünüyorum. Bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.
Arduino da bir sayaç yaptım bunu C# form üzerine yansıtmayı düşünüyorum. Bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.
The Anorak Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Mart 2014 Mesajlar 6.694 Makaleler 1 Çözümler 128 15 Ocak 2022 #2 COM (Serial) üzerinden iletişim kurulabilir. İlgili rehber; Arduino ve C# ile Veri Okuma ve Kaydetme - 2. Ders Seri haberleşme yardımıyla Arduino'dan nasıl veri okuyabiliriz? C# arayüzünden projeden gelen verilerimizi nasıl görüntüleyebiliriz ve kaydedebiliriz? İşte yazımızda her şeyin cevabı var. maker.robotistan.com
COM (Serial) üzerinden iletişim kurulabilir. İlgili rehber; Arduino ve C# ile Veri Okuma ve Kaydetme - 2. Ders Seri haberleşme yardımıyla Arduino'dan nasıl veri okuyabiliriz? C# arayüzünden projeden gelen verilerimizi nasıl görüntüleyebiliriz ve kaydedebiliriz? İşte yazımızda her şeyin cevabı var. maker.robotistan.com