C# C# da form açılırken küçük ekranda başlama sorunu

eko06

Centipat
Daha fazla  
Sayfa açılır fakat küçük bir ekranda başlayıp 1 saniye sonra tam boyutuna geçiyor forumda SQL datasına bağlı bu işlemi nasıl düzeltebilirim?

Ney küçük bir ekranda başlıyor, ney SQL datasına bağlı? Kodu paylaş ve mümkünse yaşadığın problemin videosunu paylaş.

Ney küçük bir ekranda başlıyor, ne SQL datasına bağlı? Kodu paylaş ve mümkünse yaşadığın problemin videosunu paylaş.

Açılacak olan sayfa SQL datasına bağlı ve sayfa tam boyutu 800x800 ise böyle 120x120 gibi başlıyor 1 saniye sonra 800x800'e dönüyor biraz incelediğim de SQL'dan veriyi geç alıyor herhalde eve geçeceğim 20 dakikaya videolu göstereyim.

biraz kendim denemeye çalıştım fakat olmadı
Ney küçük bir ekranda başlıyor, ney SQL datasına bağlı? Kodu paylaş ve mümkünse yaşadığın problemin videosunu paylaş.

Son düzenleme:
Sizingi nerede hallediyorsun kodda? Resize operasyonu nerede gerçekleşiyor?

Sizingi nerede hallediyorsun kodda? Resize operasyonu nerede gerçekleşiyor?
kodla değil direkt formun size bölümünde ayarladım açılırken böyle açılıyor ve şunu farkettim açılırken örneğin label1 = aaaa diye yazı yazıyor tam açıldığında gidiyor sql datasıyla kaynaklı olabilir diye düşünüyorum geç açılması

InitializeComponent'den önce çağırdığın bir fonksiyon vs var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…