C#'da kullanıcının tarayıcıdan example.com sitesine girdiği nasıl anlaşılır?

R4K9YH

Zeptopat
Daha fazla  
Merhabalar, mesela example.com sitesine girdiğimde form2'ye geçmesini istiyorum bunu nasıl sağlayabilirim? Teşekkürler.

Program içi Browser olarak mı yoksa bildiğimiz tarayıcı üzerinden mi bahsediyorsunuz?

Program içi Browser olarak mı yoksa bildiğimiz tarayıcı üzerinden mi bahsediyorsunuz?
bildiğimiz tarayıcı üzerinden örn. google dan example.com a giriş yaptım ardından form2ye geçmesini istiyorum

Anladım. O zaman işler biraz değişiyor. Bunun için tarayıcı eklentisi yazmanız gerekebilir. Tarayıcı eklentisi sayfa değiştiğini algılar ve Form programına Request göndererek Form 2'yi açabilir.

bildiğimiz tarayıcı üzerinden örn. google dan example.com a giriş yaptım ardından form2ye geçmesini istiyorum
Benim bildiğim, program içindeki tarayıcı için mümkün. Ancak, diğer türlü ne yazık ki C# dilinin kapsam alanının dışına çıkıyor. Bu nedenle, bu işlemi gerçekleştirmek için web scraping araçlarını kullanabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…