FakeGlitch Femtopat Katılım 1 Nisan 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2023 #1 Merhaba ben "xox" oyunu yapıyorum elimde 9 tane button var kazanma koşullarını bir döngü yardımıyla kontrol etmeye çalışıyorum. Böyle bir kod denedim ama hata verdi, bu kod yerine kullanabileceğim bir kod var mı? FakeGlitch dedi: Merhaba ben "xox" oyunu yapıyorum elimde 9 tane button var kazanma koşullarını bir döngü yardımıyla kontrol etmeye çalışıyorum. Böyle bir kod denedim ama hata verdi, bu kod yerine kullanabileceğim bir kod var mı? Genişletmek için tıkla... Sorunumu çözdüm. Son düzenleme: 1 Nisan 2023
Merhaba ben "xox" oyunu yapıyorum elimde 9 tane button var kazanma koşullarını bir döngü yardımıyla kontrol etmeye çalışıyorum. Böyle bir kod denedim ama hata verdi, bu kod yerine kullanabileceğim bir kod var mı? FakeGlitch dedi: Merhaba ben "xox" oyunu yapıyorum elimde 9 tane button var kazanma koşullarını bir döngü yardımıyla kontrol etmeye çalışıyorum. Böyle bir kod denedim ama hata verdi, bu kod yerine kullanabileceğim bir kod var mı? Genişletmek için tıkla... Sorunumu çözdüm.
3 300319 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 21.763 Makaleler 63 Çözümler 478 1 Nisan 2023 #2 Nasıl çözdüğünüzü söyler misiniz?