M(i)usa Megapat Katılım 10 Temmuz 2016 Mesajlar 861 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2022 #21 THE_YORULMAZZZ dedi: düzelttim hocam ama maalesef en başa geri döndüm ; Tekrar aynı hatayı verdi. Eki Görüntüle 1597191 Genişletmek için tıkla... Veritabanında gelir, gider ve bakiye umarım varchar tanımlı değildir. Eğer öyleyse onları int yapmalısın.
THE_YORULMAZZZ dedi: düzelttim hocam ama maalesef en başa geri döndüm ; Tekrar aynı hatayı verdi. Eki Görüntüle 1597191 Genişletmek için tıkla... Veritabanında gelir, gider ve bakiye umarım varchar tanımlı değildir. Eğer öyleyse onları int yapmalısın.
THE_YORULMAZZZ Hectopat Katılım 26 Şubat 2021 Mesajlar 463 Makaleler 1 Çözümler 7 8 Aralık 2022 #22 M(i)usa dedi: Veritabanında gelir, gider ve bakiye umarım varchar tanımlı değildir. Eğer öyleyse onları int yapmalısın. Genişletmek için tıkla... hepsi int hocam varchar türünde değerim yok hiç M(i)usa dedi: Veritabanında gelir, gider ve bakiye umarım varchar tanımlı değildir. Eğer öyleyse onları int yapmalısın. Genişletmek için tıkla...
M(i)usa dedi: Veritabanında gelir, gider ve bakiye umarım varchar tanımlı değildir. Eğer öyleyse onları int yapmalısın. Genişletmek için tıkla... hepsi int hocam varchar türünde değerim yok hiç M(i)usa dedi: Veritabanında gelir, gider ve bakiye umarım varchar tanımlı değildir. Eğer öyleyse onları int yapmalısın. Genişletmek için tıkla...
M(i)usa Megapat Katılım 10 Temmuz 2016 Mesajlar 861 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2022 #23 Diğer veritabanlarını da kontrol ettin mi?
THE_YORULMAZZZ Hectopat Katılım 26 Şubat 2021 Mesajlar 463 Makaleler 1 Çözümler 7 8 Aralık 2022 #24 M(i)usa dedi: Diğer veritabanlarını da kontrol ettin mi? Genişletmek için tıkla... evet hocam hepsinde bağlantılı olan veriler int M(i)usa dedi: Diğer veritabanlarını da kontrol ettin mi? Genişletmek için tıkla... Bunlar da diğer veritabanları ilişkili olan sadece Tarih ve Gelir_Tutarı zaten
M(i)usa dedi: Diğer veritabanlarını da kontrol ettin mi? Genişletmek için tıkla... evet hocam hepsinde bağlantılı olan veriler int M(i)usa dedi: Diğer veritabanlarını da kontrol ettin mi? Genişletmek için tıkla... Bunlar da diğer veritabanları ilişkili olan sadece Tarih ve Gelir_Tutarı zaten
M(i)usa Megapat Katılım 10 Temmuz 2016 Mesajlar 861 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2022 #25 Kasa adlı tabloda sorun var gibi görünüyor.
THE_YORULMAZZZ Hectopat Katılım 26 Şubat 2021 Mesajlar 463 Makaleler 1 Çözümler 7 8 Aralık 2022 #26 M(i)usa dedi: Kasa adlı tabloda sorun var gibi görünü Genişletmek için tıkla... öyle sanırım hocam ancak çözemiyorum
M(i)usa dedi: Kasa adlı tabloda sorun var gibi görünü Genişletmek için tıkla... öyle sanırım hocam ancak çözemiyorum