C++ detaylı şekilde nereden öğrenilir?

Başlayıp öğrenemeyenlerin gözü korkmuş. Korku en caydırıcı olay bu hayatta.
Çocukken Kedi tarafından tırmalanan yetişkinler bir ömür boyu o korkuyu atlatamıyor. İlk girişiminde iflas eden esnaf, bir daha tek başına asla bir işe girişemiyor. Korku çok büyük bir engel.

Evet, yeni başlayacağınız bir girişimde küçük işler ile başlamanız doğru olacak. Üniversite okuyan biri ile Lise okuyan biri asla bir olamaz. Kendi kapasitenize göre hedefler seçin kendinize.

Python da o kadar kolay değil. Hatta yeni başlayan birisini çok kolay bezdirebilir. Aslında hayatta hiç bir iş kolay değil. Dışarıdan farklı görünür ama her işin ustalığı var.

Canınızın istediği yerden başlayın işte. Ne o kadar uzatıyorsunuz.

Ben kendimden konuştum hiçbir temelim yoktu sadece İngilizcem vardı C++ başladım ve 1 hafta sonra hiçbir şey anlamadığımı fark ettim bende C# başladım ve onu öğrendim. Birçok kişi anlık hevesle başlıyor zaten şu işe. Çevremden de başlamak isteyenler oldu C++'a ve çoğu bıraktı ya da daha kolay bir dile geçtiler. Tabii herkesin yeteneği farklı ama bu birçok kişinin anlık hevesle başladığı gerçeğini değiştirmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…