LEGENDEGOİST Hectopat Katılım 4 Aralık 2021 Mesajlar 1.941 Makaleler 1 Çözümler 13 17 Nisan 2022 #1 C++ dilini öğrenmeye karar verdim. Bu dil ile şu an çıkan oyunlar yazılıyormuş.(RDR2, LoL, Valorant vb.)Ben de oyun alanın da gelişmek istiyorum tavsiyeleriniz neler? Bu dilde İngilizce de önemlidir. İngilizcemi geliştirmem için de ne önerirsiniz?
C++ dilini öğrenmeye karar verdim. Bu dil ile şu an çıkan oyunlar yazılıyormuş.(RDR2, LoL, Valorant vb.)Ben de oyun alanın da gelişmek istiyorum tavsiyeleriniz neler? Bu dilde İngilizce de önemlidir. İngilizcemi geliştirmem için de ne önerirsiniz?
Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.446 Makaleler 6 Çözümler 512 Yer İstanbul 17 Nisan 2022 #2 İyi olan tüm oyunlar o dille yazılıyor. Millet zevk aldığı için kullanmıyor onu. C++ için tonla ücretsiz eğitim var. Zaten oturup bir eğitim ile her şeyi halledemezsin. İllaki dokümantasyona bakman gerekecek. İngilizce için de tonla ücretsiz eğitim var. Onda da sözlüğe bakman gerekecek.
İyi olan tüm oyunlar o dille yazılıyor. Millet zevk aldığı için kullanmıyor onu. C++ için tonla ücretsiz eğitim var. Zaten oturup bir eğitim ile her şeyi halledemezsin. İllaki dokümantasyona bakman gerekecek. İngilizce için de tonla ücretsiz eğitim var. Onda da sözlüğe bakman gerekecek.