C dili programa dökülebilir mi?

Makaleler
10
Arkadaşlar konsol ile çalışmaktan gına geldi artık. Kendi programlarımı yazmak istiyorum. Fakat sorum şu; kodları arayüze dökerek program oluşturulabilir mi? Yapılabilirse nasıl olur?
@300319

Arkadaşlar konsol ile çalışmaktan gına geldi artık. Kendi programlarımı yazmak istiyorum. Fakat sorum şu; kodları arayüze dökerek program oluşturulabilir mi? Yapılabilirse nasıl olur?
@300319

VS 2019 ile arayüz yapabilirsiniz + istediğiniz objeye otomatik fonksiyon atayabilirsiniz.

Örnek:

Anladım hocam sağ olun. Biraz araştırma yapmam gerek sanırım. Bir de VS için hangi paketleri yüklemem yeterli olur?
Form uygulamaları kullababilirsiniz hocam.
Öneriniz var mı?

Aslında .exe'ye dökmek kolay iş. Benim asıl amacım bir arayüz hazırlayıp (bunu Paint ile de yapabilirim) o arayüzde ki butonlara vs. komut eklemek.
C dili ile GUI yapmak için Win32 API'si gibi sistem API'leri uygun dostum. Form Application yapamayacağın için sürükle bırak özelliği yok, yapacağın şeyleri kod olarak yazıyorsun direkt.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…