C++ dilinde birbirine bağlı dosya nasıl oluşturulur?

Quakes

Hectopat
Daha fazla  
Bir dosya oluşturulsun(yemekcesit.txt”). Bu dosyaya en az yirmi yemek çeşiti eklensin yemek çeşiti için kullanılacak malzemeler (malzeme.txt) dosyasına kaydedilsin.

Bu iki dosya bir birine bağlı bir dosyadır. Yemekcesit dosyasına bir yemek eklendiğinde bu yemek için malzeme.txt dosyasına malzeme listeleri eklensin. Benzer şekilde bir yemek çeşiti silindiğinde bu dosyadan o yemeğe ait malzemeler de silinsin. Yemek çesiti ile ilgili: Kayıt ekleme, kayıt silme, kayıt güncelleme ve rapor alma operasyonları yapılabilsin.

Bu şekilde bağlı dosya nasıl oluşturulur?

Böyle bağlı dosyalar yerine DB kullanmaya ne dersin?

Yani txt yerine .json yada benzeri türde bir şey oluşturup kendi configini yazarsın ama kendine eziyet olacak öylesi. Onun yerine DB kullanmak daha mantıklı.

Böyle bağlı dosyalar yerine dB kullanmaya ne dersin?

Yani TXT yerine. JSON'ya da benzeri türde bir şey oluşturup kendi Config'ini yazarsın ama kendine eziyet olacak öylesi. Onun yerine dB kullanmak daha mantıklı.

Ödev maalesef .txt dosyası kullanmamız gerekiyor Config oluşturmayı da bilmiyorum.

Eve geçince anlatırım. Satır satır okutturacaksin, flag atacaksın satırlara ki ayırt edebilesin satırlardaki şeylerin neye denk geldiklerini vs vs.
Detaylı anlatabilirsen çok sevinirim.

Böyle bir şey yaptım Depo.txt ye yazdırdım ürünleri daha sonra malzeme ve yemek çeşidi dosyaları oluşturup yemek çeşidine göre malzemeleri ekleyeceğim. Sonrası ilk konuyu açtığımda yazdığım gibi.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…