Nielle Hectopat Katılım 31 Temmuz 2014 Mesajlar 461 Makaleler 3 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2020 #1 Arkadaşlar, C# ve Unity'yi aynı anda öğreniyorum şu anda. Normalde C'de genellikle scanf fonksiyonu ile kullanıcıdan veri alınıyor. Ama Unity'de hep Console.Readline kullanıldığını gördüm. Bunun sebebi ne tam olarak ve aradaki fark nedir?
Arkadaşlar, C# ve Unity'yi aynı anda öğreniyorum şu anda. Normalde C'de genellikle scanf fonksiyonu ile kullanıcıdan veri alınıyor. Ama Unity'de hep Console.Readline kullanıldığını gördüm. Bunun sebebi ne tam olarak ve aradaki fark nedir?
The Anorak Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Mart 2014 Mesajlar 6.694 Makaleler 1 Çözümler 128 28 Nisan 2020 #2 Diller farklı olduğu için fonksiyon isim ve işlevleri arasında farkların olması normal. C++'da ise cin ile klavyeden okuma yapılıyor.
Diller farklı olduğu için fonksiyon isim ve işlevleri arasında farkların olması normal. C++'da ise cin ile klavyeden okuma yapılıyor.
Nielle Hectopat Katılım 31 Temmuz 2014 Mesajlar 461 Makaleler 3 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2020 #3 The Anorak dedi: Diller farklı olduğu için fonksiyon isim ve işlevleri arasında farkların olması normal. C++'da ise cin ile klavyeden okuma yapılıyor. Genişletmek için tıkla... Unity zaten C# dilini kullanıyor o yüzden neden 2 farklı komut var diye sormak istedim.
The Anorak dedi: Diller farklı olduğu için fonksiyon isim ve işlevleri arasında farkların olması normal. C++'da ise cin ile klavyeden okuma yapılıyor. Genişletmek için tıkla... Unity zaten C# dilini kullanıyor o yüzden neden 2 farklı komut var diye sormak istedim.