C++ diline hakim olmak ne kadar sürer?

Bahsettiğim bu zaten arkadaş 6 ay demiş gülesim geldi c++ zor bir dil olduğu halde...

4. sınıf bilgisayar bölümünden bir arkadaşın ödevini yaptım, bana bunlarla gelmeyin C++'ta gru olur demedim. Türkiye' de 4. sınıf öğrencisi seviyesine bile gelebilir dedim. Siz yanlış anladınız.

4. sınıf bilgisayar bölümünden bir arkadaşın ödevini yaptım, bana bunlarla gelmeyin C++'ta gru olur demedim. Türkiye' de 4. sınıf öğrencisi seviyesine bile gelebilir dedim. Siz yanlış anladınız.
Okuldan okula değişir hocam. Ayrıca öğrenciden öğrenciye de değişir. Belli ki o arkadaşınız sırf bilgisayar mühendisliği okuyorum demek için gitmiş okula.

Benim, dilin genel olarak işleyişini yapılarını ve syntaxını öğrenmem 2 ayımı aldı fakat ben bunun öncesinde C#, Java, PHP dillerine hakimdim.

Kişiye göre değişir ama c++ ağır bir dildir baya tecrübe gerektirir diğer dillere göre çok fazla kod gerektirir ama performansı iyidir.

Zaman vermek çok saçmadır. C++ ağır bir dil olması kişiden kişiye göre değişir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…