Xanteus Kilopat Katılım 11 Mayıs 2019 Mesajlar 879 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2023 #11 Yanlış anlamayın merak ettiğim için soruyorum. C dilini neden öğrenmek istiyorsunuz? Hangi alanda kullanmak için.
Yanlış anlamayın merak ettiğim için soruyorum. C dilini neden öğrenmek istiyorsunuz? Hangi alanda kullanmak için.
5 533388 Hectopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 4.463 Makaleler 2 Çözümler 54 14 Ekim 2023 #12 Xanteus dedi: C dilini neden öğrenmek istiyorsunuz? Hangi alanda kullanmak için. Genişletmek için tıkla... Algoritma mantığını geliştirmek için, driver yazmak için, kernel yazmak için ve göülü sistemlerde kullanılıyor gebnelde.
Xanteus dedi: C dilini neden öğrenmek istiyorsunuz? Hangi alanda kullanmak için. Genişletmek için tıkla... Algoritma mantığını geliştirmek için, driver yazmak için, kernel yazmak için ve göülü sistemlerde kullanılıyor gebnelde.
Crexyyy Hectopat Katılım 20 Şubat 2022 Mesajlar 2.501 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2023 #13 533388 dedi: Algoritma mantığını geliştirmek için, driver yazmak için, kernel yazmak için ve göülü sistemlerde kullanılıyor gebnelde. Genişletmek için tıkla... Soran arkadas C'nin kullanim alanlarini zaten biliyordur, arkadasin ne icin kullanacagini sormus.
533388 dedi: Algoritma mantığını geliştirmek için, driver yazmak için, kernel yazmak için ve göülü sistemlerde kullanılıyor gebnelde. Genişletmek için tıkla... Soran arkadas C'nin kullanim alanlarini zaten biliyordur, arkadasin ne icin kullanacagini sormus.
czerny Hectopat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2023 #14 Xanteus dedi: Yanlış anlamayın merak ettiğim için soruyorum. C dilini neden öğrenmek istiyorsunuz? Hangi alanda kullanmak için. Genişletmek için tıkla... C++ da hobi amaçlı oyun geliştirmek istiyorum. Ayrıca yazılım kabiliyetimi diğer dillere oranla daha fazla geliştireceğine inanıyorum.
Xanteus dedi: Yanlış anlamayın merak ettiğim için soruyorum. C dilini neden öğrenmek istiyorsunuz? Hangi alanda kullanmak için. Genişletmek için tıkla... C++ da hobi amaçlı oyun geliştirmek istiyorum. Ayrıca yazılım kabiliyetimi diğer dillere oranla daha fazla geliştireceğine inanıyorum.
Xanteus Kilopat Katılım 11 Mayıs 2019 Mesajlar 879 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2023 #15 czerny dedi: C++ da hobi amaçlı oyun geliştirmek istiyorum. Ayrıca yazılım kabiliyetimi diğer dillere oranla daha fazla geliştireceğine inanıyorum. Genişletmek için tıkla... Umarım C ile C++ nin farklı olduğunu biliyorsunuzdur C ile oyun yapmak mümkün mü bilmiyorum.
czerny dedi: C++ da hobi amaçlı oyun geliştirmek istiyorum. Ayrıca yazılım kabiliyetimi diğer dillere oranla daha fazla geliştireceğine inanıyorum. Genişletmek için tıkla... Umarım C ile C++ nin farklı olduğunu biliyorsunuzdur C ile oyun yapmak mümkün mü bilmiyorum.
czerny Hectopat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2023 #16 Xanteus dedi: Umarım C ile C++ nin farklı olduğunu biliyorsunuzdur C ile oyun yapmak mümkün mü bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Biliyorum zaten. C'den C++'a geçeceğim.
Xanteus dedi: Umarım C ile C++ nin farklı olduğunu biliyorsunuzdur C ile oyun yapmak mümkün mü bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Biliyorum zaten. C'den C++'a geçeceğim.
Xanteus Kilopat Katılım 11 Mayıs 2019 Mesajlar 879 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2023 #17 czerny dedi: Biliyorum zaten. C'den C++'a geçeceğim. Genişletmek için tıkla... C dili ile oyun geliştirmeyi düşünüyorsunuz sandım. C yi gerçekten buluyorsanız hiç zorlanacağınızı düşünmüyorum c++ öğrenirken.
czerny dedi: Biliyorum zaten. C'den C++'a geçeceğim. Genişletmek için tıkla... C dili ile oyun geliştirmeyi düşünüyorsunuz sandım. C yi gerçekten buluyorsanız hiç zorlanacağınızı düşünmüyorum c++ öğrenirken.