Efendi Emir Kilopat Katılım 1 Nisan 2016 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2019 #1 Bugün bir baktım C diskimde 3 gb yer var c diskindeki dosyaların boyutlarını topladım ama sonuç 66 GB. Peki geri kalan 171 GB nerede ve nasıl noldu? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Bugün bir baktım C diskimde 3 gb yer var c diskindeki dosyaların boyutlarını topladım ama sonuç 66 GB. Peki geri kalan 171 GB nerede ve nasıl noldu? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
LeViAcKeRMaN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Aralık 2017 Mesajlar 3.289 Çözümler 11 Yer KaPTaN LeVi 15 Haziran 2019 #2 Disk temizleme yapmayı dene Sonra Kaspersky indir ve full tarama yap.
Efendi Emir Kilopat Katılım 1 Nisan 2016 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2019 #3 LeViAcKeRMaN dedi: Disk temizleme yapmayı dene Sonra Kaspersky indir ve full tarama yap. Genişletmek için tıkla... Başka önereceğin antivirüs programı var mı? Ücretsiz olursa daha iyi olur. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Haziran 2019
LeViAcKeRMaN dedi: Disk temizleme yapmayı dene Sonra Kaspersky indir ve full tarama yap. Genişletmek için tıkla... Başka önereceğin antivirüs programı var mı? Ücretsiz olursa daha iyi olur.
LeViAcKeRMaN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Aralık 2017 Mesajlar 3.289 Çözümler 11 Yer KaPTaN LeVi 15 Haziran 2019 #4 Efendi Emir dedi: Başka önereceğin antivirüs programı var mı? Ücretsiz olursa daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Kaspersky 30 günlük deneme sürümü var zaten. Full tarama yap. Sonra silersin. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Haziran 2019
Efendi Emir dedi: Başka önereceğin antivirüs programı var mı? Ücretsiz olursa daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Kaspersky 30 günlük deneme sürümü var zaten. Full tarama yap. Sonra silersin.