S Stsayko Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2023 #1 Yeni SSD aldım ve D disk olarak atadım C disk ini D disk olarak ayarlamak istiyorum nasıl yaparım?
V6lhost Decapat Katılım 17 Ocak 2023 Mesajlar 319 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2023 #2 Windowsu ssdye mi kurmak istiyorsun yani?
Girdap Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2020 Mesajlar 3.236 Makaleler 18 Çözümler 41 2 Şubat 2023 #3 Şahsi dosyalarınızı sürükle bırak olarak geçirebilirsiniz ama üzerine sistemi yazmak ve bilgisayarı hızlandırmak için format atıp SSD üzerine yeniden bir işletim sistemi yazmanız gerekiyor.
Şahsi dosyalarınızı sürükle bırak olarak geçirebilirsiniz ama üzerine sistemi yazmak ve bilgisayarı hızlandırmak için format atıp SSD üzerine yeniden bir işletim sistemi yazmanız gerekiyor.
V6lhost Decapat Katılım 17 Ocak 2023 Mesajlar 319 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2023 #4 Eğer öyleyse baştan temiz kurulum yapmanı tavsiye ederim.
Beroski Hectopat Katılım 8 Ocak 2023 Mesajlar 1.134 Makaleler 1 Çözümler 17 Yer Frankfurt 2 Şubat 2023 #5 Disk klonlama işlemi ile veri aktarma yapabilirsiniz.
erkamxrq Centipat Katılım 3 Aralık 2022 Mesajlar 136 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran Kartı: Asus Geforce Gtx 1660 İşlemci: Amd Ryzen 5 2600 Anakart: Asus B450M-K Ram: Crucial Ballistix 8GB 3000Mhz CL15 Sport - G-Skill Ripjaws 8GB 3000Mhz CL16 SSD: Crucial BX500 480GB - PNY C3030 500GB M.2 Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2023 #6 Stsayko dedi: Yeni SSD aldım ve D disk olarak atadım C disk ini D disk olarak ayarlamak istiyorum nasıl yaparım? Genişletmek için tıkla... İşletim sisteminin yerini değiştirmiceksiniz dosya aktarma yoluyla yapabilirsiniz, işletim sistemi için baştan yazmanız gerekli
Stsayko dedi: Yeni SSD aldım ve D disk olarak atadım C disk ini D disk olarak ayarlamak istiyorum nasıl yaparım? Genişletmek için tıkla... İşletim sisteminin yerini değiştirmiceksiniz dosya aktarma yoluyla yapabilirsiniz, işletim sistemi için baştan yazmanız gerekli
S Stsayko Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2023 #7 erkamxrq dedi: İşletim sisteminin yerini değiştirmiceksiniz dosya aktarma yoluyla yapabilirsiniz, işletim sistemi için baştan yazmanız gerekli. Genişletmek için tıkla... Nasıl baştan yapacağım onu.
erkamxrq dedi: İşletim sisteminin yerini değiştirmiceksiniz dosya aktarma yoluyla yapabilirsiniz, işletim sistemi için baştan yazmanız gerekli. Genişletmek için tıkla... Nasıl baştan yapacağım onu.
erkamxrq Centipat Katılım 3 Aralık 2022 Mesajlar 136 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran Kartı: Asus Geforce Gtx 1660 İşlemci: Amd Ryzen 5 2600 Anakart: Asus B450M-K Ram: Crucial Ballistix 8GB 3000Mhz CL15 Sport - G-Skill Ripjaws 8GB 3000Mhz CL16 SSD: Crucial BX500 480GB - PNY C3030 500GB M.2 Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2023 #8 Stsayko dedi: Stsayko dedi: Nasıl baştan yapacağım onu. Genişletmek için tıkla... Usb ile yapma şansınız varsa bu kaynakdan faydalanabilirsiniz; Genişletmek için tıkla... Usb ile yapma şansınız varsa bu kaynakdan faydalanabilirsiniz; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Stsayko dedi: Stsayko dedi: Nasıl baştan yapacağım onu. Genişletmek için tıkla... Usb ile yapma şansınız varsa bu kaynakdan faydalanabilirsiniz; Genişletmek için tıkla... Usb ile yapma şansınız varsa bu kaynakdan faydalanabilirsiniz; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
mtiske Hectopat Katılım 24 Ocak 2021 Mesajlar 118 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2023 #9 MiniTool Partition Wizard Server Edition Bunun ilaçlısı ile tek seferde klonlama yapacaksın. Windows kurmak, ayarları yapmak, bütün programları kurmak saatler sürer..
MiniTool Partition Wizard Server Edition Bunun ilaçlısı ile tek seferde klonlama yapacaksın. Windows kurmak, ayarları yapmak, bütün programları kurmak saatler sürer..