Çözüldü C diski erişim engellendi hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

GamerCinarTR

Picopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Casper Excalibur G870
RTX 2050
İntel i5 12450-H
1.5 TB SSD
Windows 11 Home
16 GB RAM
Meslek
Öğrenci
RAM
16 GB
SSD veya HDD modeli
Foresse 512 GB, Kioxcia 1 TB
Ekran kartı
RTX 2050
Anakart
Casper Excalibur G870
İşlemci
Intel i5 12450-H
C diskinde ki bütün yetkiyi bir şey denemek için kendime verdim. Sonrasında erişim engellendi hatası almaya başladım ve özellikler > güvenlik kısmında hiçbir kullanıcı olmadığını gördüm (trustedinstaller, System dahil) sonra yeniden başlattığımda ve oturum açtığımda bomboş bir gri bir ekran geldi mouse dışında hiçbir çalışmıyor (başlat menüsü, çalıştır, Explorer) kurtarma alanından sıfırlamaya çalıştığımda sıfırlanamadı hatası alıyorum. Format atmadan bunun çözümü var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Intel islemciniz varsa Intel'in AMD işlemciniz varsa AMD'nin depolama sürücüsünü indireceksiniz

Şimdi araştırdım ve doğru driverları indiriyormuşum fakat Windows EXE driverları kabul etmiyormuş bu yüzden .inf uzantılı bir driver kullanacağım. Sorunu kökten çözdüm her şey için teşekkürler.
C diskinde ki bütün yetkiyi bir şey denemek için kendime verdim. Sonrasında erişim engellendi hatası almaya başladım ve özellikler > güvenlik kısmında hiçbir kullanıcı olmadığını gördüm (trustedinstaller, System dahil) sonra yeniden başlattığımda ve oturum açtığımda bomboş bir gri bir ekran geldi mouse dışında hiçbir çalışmıyor (başlat menüsü, çalıştır, Explorer) kurtarma alanından sıfırlamaya çalıştığımda sıfırlanamadı hatası alıyorum. Format atmadan bunun çözümü var mı?

Fotoğraf atar mısınız hocam.

Bir şekilde lusrmgmt.msc uygulamasını açmayı dener misiniz? CTRL+ALT+DELETE ya da CTRL+SHIFT+ESC kombinasyonları tepki veriyor
CTRL alt del çalışıyor ama görev yöneticisi çalışmıyor lusrmgmt çalışmıyor

@GamerCinarTR Sistemi o disk ile başlatıp kurulumun başlangıcında yer alan bilgisayarınızı onarın seçeneği ile onarım yapmayı deneyin isterseniz. Keza aynı şeyi kurtarma menüsünden de yapabilirsiniz sistem onarma seçeneği altından.
Format ekranındayken sürücü yükleyin ekranı geliyor çok umutsuzum bilgisayar daha yeni servisten geldi bir daha göndermek istemiyorum gerçekten çok umutsuzum

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı