jeyanch Centipat Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 16 18 Nisan 2020 #1 Arkadaşlar merhaba. D diskim daha büyük olduğu için direkt: C diski ile birleştirip tek disk yapmak istedim: C birimini sildim ve D diskini genişletmek istediğimde o seçenek pasif gözüküyor. Nasıl çözebilirim bu sorunu? Dosya Ekleri pnggg.PNG 22,1 KB · Görüntüleme: 47
Arkadaşlar merhaba. D diskim daha büyük olduğu için direkt: C diski ile birleştirip tek disk yapmak istedim: C birimini sildim ve D diskini genişletmek istediğimde o seçenek pasif gözüküyor. Nasıl çözebilirim bu sorunu?
Furkaninkosesi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2018 Mesajlar 1.844 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2020 #2 Anladığı kadarı ile C bölümü ile D bölümü arasında sistem bölümü var. Maalesef birleştirmek için o sistem bölümünü silmeniz gerekebilir.
Anladığı kadarı ile C bölümü ile D bölümü arasında sistem bölümü var. Maalesef birleştirmek için o sistem bölümünü silmeniz gerekebilir.
renaulteuropa Hectopat Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 235 Çözümler 1 18 Nisan 2020 #3 Alan diğer tarafta kalmış. Easeus Partition Recovery Master programıyla birleştirebilirsiniz.
emircanaktas Centipat Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 464 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Nisan 2020 #4 D birimini biçimlendirin sonra silin ondan sonra C birimine sağ tıklayın genişlet deyin.
jeyanch Centipat Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 16 18 Nisan 2020 #5 renaulteuropa dedi: Alan diğer tarafta kalmış. Easeus Partition Recovery Master programıyla birleştirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapacağım hakkında bir video vs var mı?
renaulteuropa dedi: Alan diğer tarafta kalmış. Easeus Partition Recovery Master programıyla birleştirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapacağım hakkında bir video vs var mı?
renaulteuropa Hectopat Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 235 Çözümler 1 18 Nisan 2020 #6 jeyanch dedi: Nasıl yapacağım hakkında bir video vs var mı? Genişletmek için tıkla... Arayüzü basit bir program. İhtiyacınız olursa yardımcı olurum size.
jeyanch dedi: Nasıl yapacağım hakkında bir video vs var mı? Genişletmek için tıkla... Arayüzü basit bir program. İhtiyacınız olursa yardımcı olurum size.