Khajz Kilopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 2.627 Makaleler 1 Çözümler 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2021 #11 Tamam işte onu silmen lazım 5gb gitmiş diyorsun 4gb update yapmış silebilirsin hiçbir sıkıntı yok.
H HooDue Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2020 Mesajlar 1.983 Makaleler 1 Çözümler 11 15 Nisan 2021 #12 mertpivvo dedi: Internet downlaod Manager ile dosya indirdiysen yarıda bıraktıysan veya WinRAR ile bir dosya çıkarttıysan, anlık olarak disk dolabiliyor. Diğer programların da cache geçici ( ön bellek) verilerini appdata / temp gibi klasörlere kaydediyor. Genişletmek için tıkla... Dediniz mantıklı. Dosya çıkartmıştım bayağı.
mertpivvo dedi: Internet downlaod Manager ile dosya indirdiysen yarıda bıraktıysan veya WinRAR ile bir dosya çıkarttıysan, anlık olarak disk dolabiliyor. Diğer programların da cache geçici ( ön bellek) verilerini appdata / temp gibi klasörlere kaydediyor. Genişletmek için tıkla... Dediniz mantıklı. Dosya çıkartmıştım bayağı.
E Er73748 Megapat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 9.400 Makaleler 10 Çözümler 175 15 Nisan 2021 #13 HooDue dedi: Nasıl kapatacağım. Bir de kapatırsam sıkıntı olmaz mı? Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi sıkıntı olursa düzgün haline döndüremezsiniz. Ama format atabilirsiniz.
HooDue dedi: Nasıl kapatacağım. Bir de kapatırsam sıkıntı olmaz mı? Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi sıkıntı olursa düzgün haline döndüremezsiniz. Ama format atabilirsiniz.
H HooDue Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2020 Mesajlar 1.983 Makaleler 1 Çözümler 11 15 Nisan 2021 #14 Khajz dedi: Tamam işte onu silmen lazım 5GB gitmiş diyorsun 4 GB Update yapmış silebilirsin hiçbir sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... Bir arkadaş şey demiş. Onu silerseniz şu an kullandığınız Windows sürümünde bir sorun olsa geri dönemezsiniz.
Khajz dedi: Tamam işte onu silmen lazım 5GB gitmiş diyorsun 4 GB Update yapmış silebilirsin hiçbir sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... Bir arkadaş şey demiş. Onu silerseniz şu an kullandığınız Windows sürümünde bir sorun olsa geri dönemezsiniz.
Yunus.Mec Hectopat Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 81 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2021 #15 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et burdan öğrenebilirsiniz. Bana çok yardımı oldu 30 GB boş yer bıraktırdı
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et burdan öğrenebilirsiniz. Bana çok yardımı oldu 30 GB boş yer bıraktırdı
H HooDue Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2020 Mesajlar 1.983 Makaleler 1 Çözümler 11 15 Nisan 2021 #16 Er73748 dedi: Eki Görüntüle 975476 Eki Görüntüle 975477 Eki Görüntüle 975478 Eki Görüntüle 975479 Eki Görüntüle 975481 Dediğim gibi sıkıntı olursa düzgün haline döndüremezsiniz. Ama format atabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Dediğinizi yapsam geri yükleyemezsiniz demiştiniz. Açık kalması daha iyi olmaz mı her ihtimale karşı?
Er73748 dedi: Eki Görüntüle 975476 Eki Görüntüle 975477 Eki Görüntüle 975478 Eki Görüntüle 975479 Eki Görüntüle 975481 Dediğim gibi sıkıntı olursa düzgün haline döndüremezsiniz. Ama format atabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Dediğinizi yapsam geri yükleyemezsiniz demiştiniz. Açık kalması daha iyi olmaz mı her ihtimale karşı?
E Er73748 Megapat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 9.400 Makaleler 10 Çözümler 175 15 Nisan 2021 #17 HooDue dedi: Dediğinizi yapsam geri yükleyemezsiniz demiştiniz. Açık kalması daha iyi olmaz mı her ihtimale karşı? Genişletmek için tıkla... Peki siz bilirsiniz.
HooDue dedi: Dediğinizi yapsam geri yükleyemezsiniz demiştiniz. Açık kalması daha iyi olmaz mı her ihtimale karşı? Genişletmek için tıkla... Peki siz bilirsiniz.
H HooDue Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2020 Mesajlar 1.983 Makaleler 1 Çözümler 11 15 Nisan 2021 #18 Disk temizlemeyi yaparak eski haline döndürdüm. Teşekkür ederim herkese yardımlarınız için.
tersdonenturtle Hectopat Katılım 10 Mart 2021 Mesajlar 94 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2021 #19 HooDue dedi: Nasıl kapatacağım. Bir de kapatırsam sıkıntı olmaz mı? Windows Update temizleme çıkıyor 4 GB onu silsem sıkıntı olur mu? Herkes yaşıyor galiba bunu o zaman büyük bir sorun değildir değil mi? Genişletmek için tıkla... Sıkıntı olmaz, zaten silmişsiniz sorununuzun çözülmesine sevindim. İyi günler dilerim.
HooDue dedi: Nasıl kapatacağım. Bir de kapatırsam sıkıntı olmaz mı? Windows Update temizleme çıkıyor 4 GB onu silsem sıkıntı olur mu? Herkes yaşıyor galiba bunu o zaman büyük bir sorun değildir değil mi? Genişletmek için tıkla... Sıkıntı olmaz, zaten silmişsiniz sorununuzun çözülmesine sevindim. İyi günler dilerim.