C diski kendi kendine doluyor

Cristiano.Amett

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ5-11400h 2.7GHz>4.5GHz
RTX 3050Tİ
16Gb Ram
500GB SSD
Meslek
Öğrenci
RAM
16 GB 3200 MHz
Ekran kartı
RTX 3050Tİ mobile
İşlemci
İ5-11400H
C diskimde 300 küsur GB yer boştu. Dün 298 oldu. Demin açtığımda da 292'ye düştüğünü gördüm. Eskiden bir kere daha olmuştu virüs falan diyenler vardı ben de format atmıştım. Şu anda da aynı şeyi yaşıyorum ama bilgisayarıma daha geçen gün format attım ve yine doluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
C diskimde 300 küsur GB yer boştu. Dün 298 oldu. Demin açtığımda da 292'ye düştüğünü gördüm. Eskiden bir kere daha olmuştu virüs falan diyenler vardı ben de format atmıştım. Şu anda da aynı şeyi yaşıyorum ama bilgisayarıma daha geçen gün format attım ve yine doluyor.
Herhangi bir uygulama arkada Günceleme yapıyor olmasın. Steam, Epic Games vb.

TreeSize indirip diski tarayabilirsiniz.

Herhangi bir uygulama arkada Günceleme yapıyor olmasın. Steam, Epic Games vb.
yapmıyor.

TreeSize indirip diski tarayabilirsiniz.
Hocam şöyle bir şey çıktı 11 Gb yer kaplıyor. Bir de Windows 32 GB yer kaplıyor normal mi?
Ekran Alıntısı.PNG

Az önce baktım attığım dosyalar windows ile ilgiliymiş ama hala anlayamadım neden kendi kendine yerin azaldığını.

Son düzenleme:
yapmıyor.

Hocam şöyle bir şey çıktı 11 Gb yer kaplıyor. Bir de Windows 32 GB yer kaplıyor normal mi?
Eki Görüntüle 2448111

Az önce baktım attığım dosyalar windows ile ilgiliymiş ama hala anlayamadım neden kendi kendine yerin azaldığını.
1742250982951.png

Sanal Bellek olayı hocam o dosyalar ellemeyin Windows dosyaları.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı