C Diski Kendiliğinden Doluyor

Aktug5

Decapat
Daha fazla  
Disk C sürekli artıyor. Formattan sonra yine devam etti hatta artarak.

HP Pavilion X2 Detachable.
10 CoreSingleLanguage.
  • İS Derlemesi10.0.17134.1304 (12.12.2020 23:37:36 itibarıyla kullanılabilen güncelleştirmeler)
  • Grafik kartıIntel(R) HD Graphics
  • Takılı RAM 2 GB
  • Sürüm 1803
  • Sistem türü OSTYPE 32BITX64
  • İşlemciIntel(R) Atom(TM) CPU Z3736F @ 1.33GHz
  • HDD 32 GB

Son düzenleyen: Moderatör:
Disk C sürekli artıyor. Formattan sonra yine devam etti hatta artarak.

HP Pavilion X2 Detachable.
10 CoreSingleLanguage.
  • İS Derlemesi10.0.17134.1304 (12.12.2020 23:37:36 itibarıyla kullanılabilen güncelleştirmeler)
  • Grafik kartıIntel(R) HD Graphics
  • Takılı RAM 2 GB
  • Sürüm 1803
  • Sistem türü OSTYPE 32BITX64
  • İşlemciIntel(R) Atom(TM) CPU Z3736F @ 1.33GHz
  • HDD 32 GB
çalıştırma şunları yazarak bütün boş dosyaları sil (recent, prefetch, temp, %temp%) daha sonra işletim sistemini yazmamışsın galiba bilmiyorum fakat Windows 10 ise ayarlar sistem depolamada gereksiz dosyaları sil kısmından biriken boş dosyaları sil. Kullanmadığım uygulama varsa onları da sil bildiklerim bu kadar inşallah düzelir teşekkürler.

Windows 10. Bu kadar basit bir olay değil bu. Her şeyi kaldır dedim yeniden kurdum. Bu yaptığım söylediklerinizin üstünde bir işlem arkadaşlar. Hemde üç kere sıfırladım. Ama yine kurduğumda bu işlemleri'de yaparım. RAR'dan dosya çıkarma'yı bilmiyorum araştırmam gerek. Yalnız arkadaşlar dediğim gibi ilkinde yazdım windows 7 de var bende onda code meter diye o gizli yükleme yapan uygulamalarla gelen gizlenen bir virus ama virus programlarının algılamamsı için farklı bir tarzı varmış. Onu sildim. w 10 da böyle bir iş var nedir araştırıyorum bulamadım hiç bir yerde.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı