Çözüldü C diski kitlendi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ahmet Eray

Hectopat
Tüm sorunları yazayım size. Bilgisayara güncelleme geldi ve güncellemeden sonra bilgisayarda C diski kilitlendi. Bunula birlikte ne ayarlara girebiliyorum ne arka planı değiştirebiliyorum ne arama yerine bir şey yazabiliyorum. Yani hiçbir şey yapamıyorum. C diski kilidi kaldır deyince hata geliyor. Aynı şekilde diğer sorunlarda da hata veriyor. Format atmadan şu işi halledeyim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Arkadaşlar yardımlarınıız için teşekkür ederim. Sorunu çözdüm. En son yapılan güncellemeyi kaldırdım. Sorun ortadan kalktı. Herkese iyi akşamlar.
Dosyalarınızda uzantısı değişen bir dosya vs. var mı? Sistem geri yükleme yapabilirsiniz.

Bu hatayı format atmadan çözmek çok zor bir ihtimal ama @omercantr1 'nın da dediği gibi sistem geri yükleme deneyebilirsiniz.

Arkadaşlar yardımlarınıız için teşekkür ederim. Sorunu çözdüm. En son yapılan güncellemeyi kaldırdım. Sorun ortadan kalktı. Herkese iyi akşamlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…