A Ascendency Hectopat Katılım 15 Kasım 2020 Mesajlar 3.483 Makaleler 3 Çözümler 24 3 Şubat 2022 #11 The Theseus dedi: Şurası işte ya. Bende hepsi tikli indirilenler ve çöp kutusuna dikkat edin. Genişletmek için tıkla... Sadece 342 MB yer açıyor.
The Theseus dedi: Şurası işte ya. Bende hepsi tikli indirilenler ve çöp kutusuna dikkat edin. Genişletmek için tıkla... Sadece 342 MB yer açıyor.
NAVEAX Hectopat Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 779 Çözümler 4 Yer Çanakkale 3 Şubat 2022 #12 Her krasörü tek tek özeliklerine bak mayı denedin mi abi en fazla han gisiyse onda bir boh çık var dır.
Her krasörü tek tek özeliklerine bak mayı denedin mi abi en fazla han gisiyse onda bir boh çık var dır.
The Theseus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 7.213 Çözümler 11 Yer Nevşehir 3 Şubat 2022 #13 Ascendency dedi: Sadece 342 MB yer açıyor. Genişletmek için tıkla... En sonda sistem dosyalarını temizleye tıklayabilir misin?
Ascendency dedi: Sadece 342 MB yer açıyor. Genişletmek için tıkla... En sonda sistem dosyalarını temizleye tıklayabilir misin?
A Ascendency Hectopat Katılım 15 Kasım 2020 Mesajlar 3.483 Makaleler 3 Çözümler 24 3 Şubat 2022 #14 NAVEAX dedi: Her krasörü tek tek özeliklerine bak mayı denedin mi abi en fazla han gisiyse onda bir boh çık var dır. Genişletmek için tıkla... En fazla Windows klasörü tabii ki. Sistem dosyalarını silemem. The Theseus dedi: En sonda sistem dosyalarını temizleye tıklayabilir misin? Genişletmek için tıkla... Silersem sistem kapanmaz mı?
NAVEAX dedi: Her krasörü tek tek özeliklerine bak mayı denedin mi abi en fazla han gisiyse onda bir boh çık var dır. Genişletmek için tıkla... En fazla Windows klasörü tabii ki. Sistem dosyalarını silemem. The Theseus dedi: En sonda sistem dosyalarını temizleye tıklayabilir misin? Genişletmek için tıkla... Silersem sistem kapanmaz mı?
The Theseus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 7.213 Çözümler 11 Yer Nevşehir 3 Şubat 2022 #15 Ascendency dedi: Silersem sistem kapanmaz mı? Genişletmek için tıkla... Hocam bazen güncellemelerin kalıntısı vs tam adını bilmiyorum Onlar kalıyor işte onları silersen de bir şey olmaz ben 2-3 güne bir hepsini tikleyip siliyorum.
Ascendency dedi: Silersem sistem kapanmaz mı? Genişletmek için tıkla... Hocam bazen güncellemelerin kalıntısı vs tam adını bilmiyorum Onlar kalıyor işte onları silersen de bir şey olmaz ben 2-3 güne bir hepsini tikleyip siliyorum.