C Diski silinirse sorun olusur mu?

Mete_-Bey

Centipat
Var olan işletim sisitemimin bozulmasi sonucu Windows 10 diski olusturarak Boot ettim. Kurulum ayarlarinda c'yi tamamen silersem bir sorun olusur mu? Recovery vs. gibi dosyalar ayri Partition'larda diye biliyorum zaten.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer laptopun kendi recovery modu varsa(10 GB falan oluyor genelde) o diski silme onun haricinde bütün diskleri biçimledir ve sil ardından yeni bölüm oluştur.
Fotoğraf atma şansın var mı kurulum ekranında?
Su anda PC acilmadigindan ve elimde disk olmadığından atamayacagim.Zaten recovery vs. Aayri partitionlarda olacaktır.Ben C yi silecegim.merak ettiğim recovery dosyalarının c de olma olasılığı varmıdır .Windows kurulumu bu tur önemli dosyaları silmez ama yine de bir emin olayım istedim ÖZETLE tüm diskleri silip yeniden windows kuracagim pc ye zarar gelirmi

Son düzenleme:
Su anda PC acilmadigindan ve elimde disk olmadığından atamayacagim.Zaten recovery vs. Aayri partitionlarda olacaktır.Ben C yi silecegim.merak ettiğim recovery dosyalarının c de olma olasılığı varmıdır .Windows kurulumu bu tur önemli dosyaları silmez ama yine de bir emin olayım istedim ÖZETLE tüm diskleri silip yeniden windows kuracagim pc ye zarar gelirmi

Yok hayır. O farklı bir birimde yer alıyor. Siz C'yi silersiniz, tekrar işletim sistemi kurmak istersiniz o işletim sistemini C sürücüsü oluşturup ona kurar. Format genelde böyle atılır zaten.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı