C diski sürekli doluyor

CelalShengor

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSI GeForce GTX 1050 Gaming 2GB
Intel Core i5-4670 3.40Ghz
12 Gb DDR 3 1600 Mhz Ram
ASUS H81M-K Anakart
C diski 120 GB SSD ve sadece Windows kurulu herhangi bir virüs olduğunu düşünmüyorum. Malwarebytes düzenli olarak tarama yapıyorum bilgisayarımda hiç korsan oyun veya korsan uygulama yok son zamanlarda gözüme çarpamaya başladı sürekli daha da azalıyor alan sebebini anlayamadım. İndirilenler klasörü ve geri dönüşüm klasörüde boş, bu kadar dolu olmasının sebebi ne olabilir? Konuyu yazarken boş alan 9.48 GB idi şu an boş alan 9.47 GB. Yakın zamanda format atmayı düşünüyordum dolu olduğu görünce yarın format atmayı düşünüyorum ama bugün format için kullandığım flashı 1 dakika falan bu bilgisayara takmıştım eğer bilgisayarda virüs varsa virüs falan bulaşma ihtimali var mı? Sıkıntı olur mu? İçinde Windows 10 ISO dosyası kurulu.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (391).png
    Ekran Görüntüsü (391).png
    165,1 KB · Görüntüleme: 43
  • Ekran Görüntüsü (392).png
    Ekran Görüntüsü (392).png
    139,5 KB · Görüntüleme: 42
Son düzenleyen: Moderatör:
C diski 120 GB SSD ve sadece Windows kurulu herhangi bir virüs olduğunu düşünmüyorum. Malwarebytes düzenli olarak tarama yapıyorum bilgisayarımda hiç korsan oyun veya korsan uygulama yok son zamanlarda gözüme çarpamaya başladı sürekli daha da azalıyor alan sebebini anlayamadım. İndirilenler klasörü ve geri dönüşüm klasörüde boş, bu kadar dolu olmasının sebebi ne olabilir? Konuyu yazarken boş alan 9.48 GB idi şu an boş alan 9.47 GB. Yakın zamanda format atmayı düşünüyordum dolu olduğu görünce yarın format atmayı düşünüyorum ama bugün format için kullandığım flashı 1 dakika falan bu bilgisayara takmıştım eğer bilgisayarda virüs varsa virüs falan bulaşma ihtimali var mı? Sıkıntı olur mu? İçinde Windows 10 ISO dosyası kurulu.

Aynı sorunu bende yaşadım 1.5 ay önce gidip format attırdım düzeldi bütün dosyaları D: Diskine atmama rağmen daha da azaldı. Bütün her şeyi denedim ben diskteki boş verileri gibi gibi ama olmadı bende gidip formatı attırmıştım PC'ye.

Aynı sorunu bende yaşadım 1.5 ay önce gidip format attırdım düzeldi bütün dosyaları D: Diskine atmama rağmen daha da azaldı.
Tamamdır bende format atayım bari şuan en mantıklı ve kolay yöntem format.

Bir de disk temizlemeyi açıp sistem dosyalarını sil derseniz Update'den kalan gereksiz dosyalar da silinir.

Format atacağım ama yine de deneyeyim teşekkürler.

120GB gerçekten çok az. Windows 10'da da çok fazla özellik var. En iyisi Windows 7 veya 8 kurmak. Ya da modlanmış bir Windows versiyonu kullanmak.

120GB gerçekten çok az. Windows 10'da da çok fazla özellik var. En iyisi Windows 7 veya 8 kurmak. Ya da modlanmış bir Windows versiyonu kullanmak.

Windows'u HDD'ye kurmak daha kötü olur sonuç olarak SSD hız anlamında çok öenmli Win 8 veya 7 kuramam aktif olarak Xbox Game Pass kullanıyorum sadece Windows kuracağım 120 GB SSD de başka hiçbir şey olmayacak yeterli olmaz mı? Steam'in kendisini falanda D diskine kurmayı düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı