C diskim kendiliğinden doluyor

SadaceKyroth

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Yazılımcı ve Tasarımcı
Merhaba, 2 gün önce C diskimde 75GB boş alan vardı. Bilgisayarımı kapatıp yattım sabah kalktığımda 65GB olduğunu fark ettim. 10GB geri alamadım, ne bir uygulama indirdim ne de Windows Update yaptım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, 2 gün önce C diskimde 75GB boş alan vardı. Bilgisayarımı kapatıp yattım sabah kalktığımda 65GB olduğunu fark ettim. 10GB geri alamadım, ne bir uygulama indirdim ne de Windows Update yaptım.
Hocam yabancı bir yerden birşey indirdiyseniz ondan olabilir. Bu tür virüsler çok var. İsterseniz KasperSky ile bir tarayın derim.

%Temp% klasörüne bir göz at Adobe programları ya da render tasarım için olan herhangi bir program kullanıyorsan geçici dosyalar için C diskini kullanırlar ve gerek çöp gerekse geri dönüşüm için dosyaları bu diskte tutarlar.

Hocam yabancı bir yerden bir şey indirdiyseniz ondan olabilir. Bu tür virüsler çok var. İsterseniz Kaspersky ile bir tarayın derim.

Sanmıyorum bir virüs olacağını.

İlk yaptığım şey o oldu zaten fakat temizlesemde değişen bir şey olmadı.

Sanmıyorum bir virüs olacağını.

İlk yaptığım şey o oldu zaten fakat temizlesemde değişen bir şey olmadı.
Bilgisayarda otomatik güncelleme açık mı? hocam yada steam gibi platformlar arkada açık kalınca oyunları otomatik güncelliyor.

Bilgisayarda otomatik güncelleme açık mı? Hocam ya da Steam gibi platformlar arkada açık kalınca oyunları otomatik güncelliyor.

C diskimde sadace Valorant yüklü ki zaten Valorant kendin güncellediğin bir şey.

windirstat yükleyin. tarama yapın. diskte yer kaplayan büyük küçük herşeyi çıkartır oradan seçip silersiniz gereksiz bir şey varsa.

Anladım hocam eğer başka bir zaman olursa bana yine yazar mısınız? Olmadı çözüm arayacağım.

8 GB RAM aldım RAM'i aldıktan sonra bu olay oldu sanmıyorum RAM'in yüzünden böyle bir şey olacağını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…