Asakir Kilopat Katılım 25 Mart 2019 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2019 #1 Merhaba dostlar! Kullandığım 120 GB'lık SSD'de sadece Windows ve 20 GB'lık bir oyun yüklü. Lakin ben C'deki bütün klasörleri hesapladığımda 68 GB çıkıyor ve kullanılabilen alan sadece 27 GB. Peki 42 GB nereye gitti? Bu da özellikler kısmı: Son düzenleyen: Moderatör: 9 Ağustos 2019
Merhaba dostlar! Kullandığım 120 GB'lık SSD'de sadece Windows ve 20 GB'lık bir oyun yüklü. Lakin ben C'deki bütün klasörleri hesapladığımda 68 GB çıkıyor ve kullanılabilen alan sadece 27 GB. Peki 42 GB nereye gitti? Bu da özellikler kısmı:
Trigonometrikcanavar Hectopat Katılım 12 Mayıs 2019 Mesajlar 223 Çözümler 1 9 Ağustos 2019 #2 Toplama işlemini kendinizmi yaptınız yoksa C diskindeki tüm programları seçip özellikler diyerekmi hesapladınız? Artı 0 Eksi
Toplama işlemini kendinizmi yaptınız yoksa C diskindeki tüm programları seçip özellikler diyerekmi hesapladınız?
2 261538 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mayıs 2017 Mesajlar 7.632 Makaleler 98 Çözümler 213 9 Ağustos 2019 #3 Windows beye sormak lazım Windows 7 kullandığınız için biraz berbat sistemi var. Windows 10 geçerseniz boş alanınız daha fazla açılacaktır. Artı 0 Eksi
Windows beye sormak lazım Windows 7 kullandığınız için biraz berbat sistemi var. Windows 10 geçerseniz boş alanınız daha fazla açılacaktır.
KS KS Asakir Kilopat Katılım 25 Mart 2019 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2019 #4 Trigonometrikcanavar dedi: Toplama işlemini kendinizmi yaptınız yoksa C diskindeki tüm programları seçip özellikler diyerekmi hesapladınız? Genişletmek için tıkla... Tüm klasörlere özellikler kısmından bakıp topladım, belgeler de dahil 261538 dedi: Windows beye sormak lazım Windows 7 kullandığınız için biraz berbat sistemi var. Windows 10 geçerseniz boş alanınız daha fazla açılacaktır. Genişletmek için tıkla... İyi de windows 7 ama 40 GB nedir yahu? up Son düzenleme: 11 Ağustos 2019 Artı 0 Eksi
Trigonometrikcanavar dedi: Toplama işlemini kendinizmi yaptınız yoksa C diskindeki tüm programları seçip özellikler diyerekmi hesapladınız? Genişletmek için tıkla... Tüm klasörlere özellikler kısmından bakıp topladım, belgeler de dahil 261538 dedi: Windows beye sormak lazım Windows 7 kullandığınız için biraz berbat sistemi var. Windows 10 geçerseniz boş alanınız daha fazla açılacaktır. Genişletmek için tıkla... İyi de windows 7 ama 40 GB nedir yahu? up