B Batuhan Ayaz Decapat Katılım 21 Eylül 2023 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2023 #1 C diskimde hafıza kendi kendine azalıyor ve aşırı şekilde oluyor. 4-5 saniyede 2-3 GB hafıza doluyor nedeni ne olabilir?
C diskimde hafıza kendi kendine azalıyor ve aşırı şekilde oluyor. 4-5 saniyede 2-3 GB hafıza doluyor nedeni ne olabilir?
Erenoznn Femtopat Katılım 8 Kasım 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2023 #2 Bu sorunu bende yaşamıştım son zamanlarda kurduğun uygulamaları kontrol edebilirsin onlardan kaynaklı olabilir(ben format attım düzeldi)
Bu sorunu bende yaşamıştım son zamanlarda kurduğun uygulamaları kontrol edebilirsin onlardan kaynaklı olabilir(ben format attım düzeldi)
Royce0 Decapat Katılım 25 Ağustos 2023 Mesajlar 570 Çözümler 3 17 Aralık 2023 #3 Batuhan Ayaz dedi: C diskimde hafıza kendi kendine azalıyor ve aşırı şekilde oluyor. 4-5 saniyede 2-3 GB hafıza doluyor nedeni ne olabilir? Genişletmek için tıkla... Geri yükleme noktası oluşmuş olabilir bir bak.
Batuhan Ayaz dedi: C diskimde hafıza kendi kendine azalıyor ve aşırı şekilde oluyor. 4-5 saniyede 2-3 GB hafıza doluyor nedeni ne olabilir? Genişletmek için tıkla... Geri yükleme noktası oluşmuş olabilir bir bak.
B Batuhan Ayaz Decapat Katılım 21 Eylül 2023 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2023 #4 Royce0 dedi: Geri yükleme noktası oluşmuş olabilir bir bak. Genişletmek için tıkla... Evet açıkmış kapattım onu
Royce0 dedi: Geri yükleme noktası oluşmuş olabilir bir bak. Genişletmek için tıkla... Evet açıkmış kapattım onu