ll.Mehmed Hectopat Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 840 Çözümler 1 13 Eylül 2020 #1 Dün C diskinde 96 GB boştu, bugün baktığımda 104 GB boş olduğunu gördüm ve hiçbir dosyamda silinmemiş. Bunun olma nedeni nedir?
Dün C diskinde 96 GB boştu, bugün baktığımda 104 GB boş olduğunu gördüm ve hiçbir dosyamda silinmemiş. Bunun olma nedeni nedir?
Yosemite Sam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Kasım 2016 Mesajlar 2.522 Makaleler 3 Çözümler 26 Yer Amasya Geydoğan Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2020 #2 Windows updatelerini otomatiğe aldıysanız indirilip yüklenen update silinmiş olabilir.
T tavukekmek Kilopat Katılım 10 Nisan 2016 Mesajlar 406 Çözümler 3 13 Eylül 2020 #3 Windows yapıyor öyle şeyler arada.
ll.Mehmed Hectopat Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 840 Çözümler 1 13 Eylül 2020 #4 Yosemite Sam dedi: Windows Update'lerini otomatiğe aldıysanız indirilip yüklenen Update silinmiş olabilir. Genişletmek için tıkla... Ben hiçbir şeyi otomatiğe almadım ama son 2 gündür PC'ye bir bildirim gelip hemen gidiyor bakamadan onla bir ilgisi olabilir mi?
Yosemite Sam dedi: Windows Update'lerini otomatiğe aldıysanız indirilip yüklenen Update silinmiş olabilir. Genişletmek için tıkla... Ben hiçbir şeyi otomatiğe almadım ama son 2 gündür PC'ye bir bildirim gelip hemen gidiyor bakamadan onla bir ilgisi olabilir mi?
Yosemite Sam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Kasım 2016 Mesajlar 2.522 Makaleler 3 Çözümler 26 Yer Amasya Geydoğan Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2020 #5 ll.Mehmed dedi: Ben hiçbir şeyi otomatiğe almadım ama son 2 gündür PC'ye bir bildirim gelip hemen gidiyor bakamadan onla bir ilgisi olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Sorun edilecek bir şey değil windows ile ayaklı bir şeydir.
ll.Mehmed dedi: Ben hiçbir şeyi otomatiğe almadım ama son 2 gündür PC'ye bir bildirim gelip hemen gidiyor bakamadan onla bir ilgisi olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Sorun edilecek bir şey değil windows ile ayaklı bir şeydir.