Çözüldü C: diskinde iki tane Windows klasörü var

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

770178

Femtopat
Nasıl oldu ben de bilmiyorum, bilgisayarımda 2 tane Windows klasörü var. Virüs taraması yaptım, herhangi gibi bir virus tespit etmedi.

İşletim sistemi varken format atmadan yükseltme yaptıysan Windows ve old Windows diye olur.

Evet biliyorum önceden vardı windows.old du hatta ismi bende sıfırladım ve yeniden kurdum diskte ne kadar alan kalmış diye kontrol ettiğimde 2 tane benzer Windows vardı.

İşletim sistemi varken format atmadan yükseltme yaptıysan Windows ve old Windows diye olur.
Abi öyle oluyor temiz kurulum yaptıysan bir önceki güncelleme Windows.old oluyor.

İkincisi wındows ve yanlış bilmiyorsam yabancılar küçük ı harfini kullanamıyor. Ayrıca küçük büyük harf fark etmeksizin aynı isim olunca sistem dosya adı aynı olarak algılayıp klasör veya dosya oluşturulamıyordu. O klasöre bir bakın derim.

Klasörde tempınst diye tekrar bir klasör var.

sfc /scannow dosyayı sildi teşekkürler yardımın için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…