Resimde göründüğü gibi C klasöründe "cedbe6F3AE38CFC233268B5543425" isimli bir dosya var.
Ve onun içerisinde fotoğraftaki gibi Windows6.1, Windows10.0 isimli 3 dosya var.
Bu eminim ki bilgisayarımda yoktu, dosya boyutu toplam: 650 MB civarı.
Neden olmuştur? Ne yapmalıyım?
Resimde göründüğü gibi C klasöründe "cedbe6F3AE38CFC233268B5543425" isimli bir dosya var.
Ve onun içerisinde fotoğraftaki gibi Windows6.1, Windows10.0 isimli 3 dosya var.
Bu eminim ki bilgisayarımda yoktu, dosya boyutu toplam: 650 MB civarı.
Neden olmuştur? Ne yapmalıyım?
Bunlar güncelleştirme dosyası zaten gizli dosyada olduğu için windows sanırım şey düşünmüş bunları ellemesinler yanlışım yoksa öyle heran gibi bir virüs söz konusu değil sanırım.
Bunlar güncelleştirme dosyası zaten gizli dosyada olduğu için Windows sanırım şey düşünmüş bunları ellemesinler yanlışım yoksa öyle her an gibi bir virüs söz konusu değil sanırım.
Ben Microsoft'ta artık güvenemiyorum ya bu recall olayından sonra "Custom Windows" kullanmayı düşünmüyorum. Bu özelliği ertelediler ama belki de bir anda sokucaklar Microsoft'ta güven olmaz arkadaş
Ben Microsoft'ta artık güvenemiyorum ya bu recall olayından sonra "Custom Windows" kullanmayı düşünmüyorum. Bu özelliği ertelediler ama belki de bir anda sokucaklar Microsoft'ta güven olmaz arkadaş
Öyle bir şey olursa Recall'ı devre dışı bırakabiliyordunuz sanırım. Belki öyle bir özellik bile eklenmeyebilir, Microsoft'tan korkmak lazım ne yapacaklar belli olmuyor.
Öyle bir şey olursa recall ı devre dışı bıraka biliyordunuz sanırım belki öyle bir özellik bile eklenmiyebilir Microsoft'tan korkmak lazım ne yapacaklar belli olmuyor.
İşte o özelliğin asıl korkutucu tarafı herkeste aktif gelirse 1 saniyede bile devasa veri çalınması demek, günümüzde hacking eskisi gibi değil, çocuk oyuncağı oldu resmen.