weNy Hectopat Katılım 1 Nisan 2022 Mesajlar 12 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU-5600, GPU-3070ti, 16gb ram Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2024 #1 Merhaba, C diskine girdiğimde bu 2 dosyayı gördüm. Ne olduğu hakkında hiçbir fikrim yok. Bunlar nedir? Dosya Ekleri 1.png 49,7 KB · Görüntüleme: 44 2.png 53 KB · Görüntüleme: 39 3.png 26,8 KB · Görüntüleme: 37
Merhaba, C diskine girdiğimde bu 2 dosyayı gördüm. Ne olduğu hakkında hiçbir fikrim yok. Bunlar nedir?
sosyalkullanıcı06 Picopat Katılım 12 Ekim 2024 Mesajlar 120 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2024 #2 weNy dedi: Merhaba, C diskine girdiğimde bu 2 dosyayı gördüm. Ne olduğu hakkında hiçbir fikrim yok. Bunlar nedir? Genişletmek için tıkla... Yeni oyun dosyalarından vb. Dolayı oluyor oluşabilir virüs olmadığınıda kontrol et. Yakın zamanda oyun vb oynadınızmı Artı 0 Eksi
weNy dedi: Merhaba, C diskine girdiğimde bu 2 dosyayı gördüm. Ne olduğu hakkında hiçbir fikrim yok. Bunlar nedir? Genişletmek için tıkla... Yeni oyun dosyalarından vb. Dolayı oluyor oluşabilir virüs olmadığınıda kontrol et. Yakın zamanda oyun vb oynadınızmı
KS KS weNy Hectopat Katılım 1 Nisan 2022 Mesajlar 12 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU-5600, GPU-3070ti, 16gb ram Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2024 #3 sosyalkullanıcı06 dedi: Yeni oyun dosyalarından vb. Dolayı oluyor oluşabilir virüs olmadığınıda kontrol et. Yakın zamanda oyun vb oynadınızmı Genişletmek için tıkla... cs2 oynuyorum sadece Artı 0 Eksi
sosyalkullanıcı06 dedi: Yeni oyun dosyalarından vb. Dolayı oluyor oluşabilir virüs olmadığınıda kontrol et. Yakın zamanda oyun vb oynadınızmı Genişletmek için tıkla... cs2 oynuyorum sadece
sosyalkullanıcı06 Picopat Katılım 12 Ekim 2024 Mesajlar 120 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2024 #4 weNy dedi: cs2 oynuyorum sadece Genişletmek için tıkla... Sadece oyunlardan dolayı oluşmayabilir indirilen uygulamalar vesaire buna sebep olabilir geçmiş dönemde oynadığınız oyunlardanda kaynaklanıyor olabilir sadece oyuna bağlamamak lazım ama Artı 0 Eksi
weNy dedi: cs2 oynuyorum sadece Genişletmek için tıkla... Sadece oyunlardan dolayı oluşmayabilir indirilen uygulamalar vesaire buna sebep olabilir geçmiş dönemde oynadığınız oyunlardanda kaynaklanıyor olabilir sadece oyuna bağlamamak lazım ama