C diskinde sebepsiz şişkinlik oluyor

Tamam bugünün tarihi ile klasör oluştur. At oraya.

Tamamdır başlıyorum hemen.

Tamam bugünün tarihi ile klasör oluştur. At oraya.

Hocam istediğiniz işlemleri gerçekleştirdim. Spotify WhatsApp Forza gibi hesaba bağlı oyunlar hepsi silindi sağlık olsun. MetaMask hesabıma erişimi kaybettim. İşlemden sonra ecel teri döktüm. Sonradan aklıma telefonda da giriş yaptığım geldi şu anda kurtarmaya çalışıyorum. Hocam peki nedir bendeki bu sorunun sebebi, tekrar gerçekleşirse hep böyle mi kurtaracağım? Aptal Xbox sunucuları yüzünden Forza'yı 100Mbps'lik internetle 23 saatte indiriyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Yer açıldı mı peki?

Açıldı hocam C de 40 GB D de 20 GB e de ise Forza ve bir iki uygulama daha gittiği için 120 GB yer açıldı ama dolmamasını nasıl sağlayacağım.

Öyle bir şansın yok. İllaki dolacak. Ne zaman dolarsa bu şekilde yapacaksın. Onların konumlarını D sürücüsü yapacaksın.

Öyle bir şansın yok. İllaki dolacak. Ne zaman dolarsa bu şekilde yapacaksın. Onların konumlarını D sürücüsü yapacaksın.

Hocam şöyle ki D sürücüsü HDD C ve E M.2 SSD dolayısıyla büyük oyunları SSD'ye alıyorum. Bunu yaptıkça onların silinmemesini sağlayacak bir yol yok mudur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…