Fatih T Megapat Katılım 31 Ocak 2015 Mesajlar 108 4 Aralık 2018 #11 Zunqa dedi: Format atmak istemiyorum. Şuanki dosyaların hepsini yüklemek , kurmak benim için çok sıkıntı olur . Mesela Steam'deki oyunlar çok yer kaplıyor. Steam'i D diskine nasıl atabilirim? D diskinde ya da C diskinde olmasının ne farkı var? Genişletmek için tıkla... Steam oyunları başka diske aktarılabiliyor
Zunqa dedi: Format atmak istemiyorum. Şuanki dosyaların hepsini yüklemek , kurmak benim için çok sıkıntı olur . Mesela Steam'deki oyunlar çok yer kaplıyor. Steam'i D diskine nasıl atabilirim? D diskinde ya da C diskinde olmasının ne farkı var? Genişletmek için tıkla... Steam oyunları başka diske aktarılabiliyor
Z Zunqa Kilopat Katılım 23 Nisan 2018 Mesajlar 145 4 Aralık 2018 #12 Siyah Martı dedi: Minitool partition wizard ile D'den C'ye yer aktarabilirsin. Genişletmek için tıkla... Bu programla yaptım. 100GB yer aktardım. Hiçbir sıkıntı olmadı. Çok teşekkür ederim.
Siyah Martı dedi: Minitool partition wizard ile D'den C'ye yer aktarabilirsin. Genişletmek için tıkla... Bu programla yaptım. 100GB yer aktardım. Hiçbir sıkıntı olmadı. Çok teşekkür ederim.
Siyah Martı Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 24 Eylül 2014 Mesajlar 17.019 Çözümler 86 5 Aralık 2018 #13 Rica ederim.