Çözüldü C diskinde yönetici izni isteme nasıl kaldırılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Engleis

Centipat
Daha fazla  
Bilgisayarımda normalde oyunları hard diske kurardım artık C diskine kurmaya başladım. C diskinde program dosyaları denilen klasöre kuruyordum. Dosyaları o klasöre atarken veya dosya silerken hep yönetici izni istiyor. Bunu nasıl kaldırabilirim? (Sadece C diski için gerekli)

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Normalde direkt c diski için bazı ayarlar yapmıştım olmamıştı sonradan program files için yaptığım ayarı yapınca sorunum düzeldi. İlgilendiğin için teşekkür ederim.
Videodaki işlemleri erişim izni isteyen klasöre uygulayın. Örneğin: Program Files (x86).

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Normalde direkt c diski için bazı ayarlar yapmıştım olmamıştı sonradan program files için yaptığım ayarı yapınca sorunum düzeldi. İlgilendiğin için teşekkür ederim.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…