Minitool Partition Wizard ile mumkun. Birinci diskin boyutunu azaltip ikinci diski buyutebiliyor diskteki verilere dokunmadan. Tabii disk derken partition'lari kastediyorum. Ayni fiziksel disk uzerinde olmalari da gerekiyor.Nasıl yani? Boş alan transferi mi dediğiniz şey, yoksa dosya transferi mi?
İlki mümkün değil, ikincisi olur.
Emin değilim.
Minitool Partition Wizard ile mumkun. Birinci diskin boyutunu azaltip ikinci diski buyutebiliyor diskteki verilere dokunmadan. Tabii disk derken partition'lari kastediyorum. Ayni fiziksel disk uzerinde olmalari da gerekiyor.Nasıl yani? Boş alan transferi mi dediğiniz şey, yoksa dosya transferi mi?
İlki mümkün değil, ikincisi olur.
Emin değilim.
Aynı disk bölük haldeyse ama değil mi? İki farklı disk ile olması bana pek gerçekçi gelmiyor.Minitool Partition Wizard ile mumkun. Birinci diskin boyutunu azaltip ikinci diski buyutebiliyor diskteki verilere dokunmadan.
Ustteki mesaja ek yapmistim ama yetisemedim galiba. Tabii disk derken partition'lari kastediyorum. Ayni fiziksel disk uzerinde olmalari da gerekiyor.Aynı disk bölük haldeyse ama değil mi? İki farklı disk ile olması bana pek gerçekçi gelmiyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.