K Kurisu Rin Megapat Katılım 26 Nisan 2015 Mesajlar 131 7 Şubat 2023 #1 "Disk 1"i, Macrium Reflect yazılımı ile "disk 0"a klonladım ve resimdeki gibi 976 GB'lık bölüm ayrılmamış bir disk olarak kaldı. Bu bölümü C'ye nasıl eklerim? Teşekkürler.
"Disk 1"i, Macrium Reflect yazılımı ile "disk 0"a klonladım ve resimdeki gibi 976 GB'lık bölüm ayrılmamış bir disk olarak kaldı. Bu bölümü C'ye nasıl eklerim? Teşekkürler.
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 20.621 Makaleler 6 Çözümler 525 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 7 Şubat 2023 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bana biraz karışık gibi geldi ama. Deneyin hocam. Son düzenleme: 7 Şubat 2023 Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bana biraz karışık gibi geldi ama. Deneyin hocam.