C diskindeki boyut ile C diski içindeki dosya boyutu farklı!

ErrorCorrection

Hectopat
Daha fazla  
Altta görebileceğiniz gibi arkadaşlar arada bayağı GB farkı var. Acaba bunun nedeni nedir? Bir sorun mu var? Varsa nedir? Şimdiden cevap veren herkese sonsuz teşekkürler. :D

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (243).png
    Ekran Görüntüsü (243).png
    104,8 KB · Görüntüleme: 83
  • Ekran Görüntüsü (244).png
    Ekran Görüntüsü (244).png
    104,1 KB · Görüntüleme: 92
Hocam bakın burada da böyle diyor. Sanal RAM atamış olduğuma falan nereden bakabilirim?
PC yeni o yüzden bayağı bir gerildim. Yardımcı olursanız çok iyi olur hocam. :)

Hocam arama yerine gelişmiş sistem ayarları yazın, performans kısmındaki ayarlar butonuna tıklayın oradan gelişmişe girin değiştire tıklayın.

1669234260349.png

Değiştire tıkladıktan sonra üstteki tiki kaldırın ve özel boyutu seçin ya da direkt kapatın, ben kapatınca Assetto Corsa'da sorun yaşıyorum o yüzden ayarlarımı şu şekilde yaptım:

1669234362909.png

Hocam arama yerine gelişmiş sistem ayarları yazın, performans kısmındaki ayarlar butonuna tıklayın oradan gelişmişe girin değiştire tıklayın.

Eki Görüntüle 1582530

Değiştire tıkladıktan sonra üstteki tiki kaldırın ve özel boyutu seçin ya da direkt kapatın, ben kapatınca Assetto Corsa'da sorun yaşıyorum o yüzden ayarlarımı şu şekilde yaptım:

Eki Görüntüle 1582537
1669234488172.png

Bakın bende böyle hocam

Hocam dediğim gibi gizli öge olarak gösterilmeyen klasörlerde var o zaman diskte appdata ve bazı sistem dosyaları gibi, normal bir durum merak etmeyin.

Yok hocam onlarda açık. Appdata local data falan açık. Acaba kurtarma için falan Windows ayırmış olabilir mi?

Hocam dediğim gibi gizli öge olarak gösterilmeyen klasörlerde var o zaman diskte appdata ve bazı sistem dosyaları gibi, normal bir durum merak etmeyin.

Hocam ek olarak garip bir şey oldu. Ben dosyaları gizli yaparak bir deneyeyim dedim. Böyle bir sonuç çıktı.

1669234893254.png

Bu görselde gizli klasörler gözkmüyor gördüğünüz gibi. Ama 33.5 GB yazıyor diğerinde gözükmesine rağmen 35.5 yazıyor. Bayağı bir endişenmeye başladım. Acaba oyunlar falan mı yer kapladı. Warzone var. FIFA var. Vallahi garip bir durum. :D

Technopat Haberler

Geri
Yukarı