C: diskindeki crash-handler.log ve crash-handler.log.Old dosyaları

psychothinker

Megapat
Yer
Antalya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
11th Gen Intel(R) Core(TM) i5-11400H @ 2.70GHz (2.69 GHz)
16,0 GB
RTX 3050Ti
Samsung 980 Pro 1TB
Meslek
Elektrik-Elektronik Mühendisi
c1.png
c3.png

Bu dosyalar 2 gün önce oluşmuş ama neden bilmiyorum. İçinde socket, inf falan yazıyor. Acaba işlemci ile mi alakalı?

Emin değilim, o dosyaları buraya atar mısınız? Son zamanlarda sistemi sorunsuz kullanıyorsanız çok da önemli değil fakat sorun yaşamaya devam ederseniz yapılması gereken bazı işlemler olabilir.

Emin değilim, o dosyaları buraya atar mısınız? Son zamanlarda sistemi sorunsuz kullanıyorsanız çok da önemli değil fakat sorun yaşamaya devam ederseniz yapılması gereken bazı işlemler olabilir.

Sistemimi düzgün bir şekilde kullanıyorum. sfc/scannow ile tarattığımda da sorun olmadığını gördüm. Bu dosyanın oluştuğu tarihte de herhangi bir çökme vs yaşamadığım için merak etmiştim. Dosyaları ekleyebilirim.

O halde büyük ihtimalle bir şey yoktur. Emin olmak isterseniz yine de yükleyin dosyaları, bakayım.

Erişim izni istiyor, herkese açık olarak atmalısınız. Yapamazsanız MediaFire'dan da atabilirsiniz.

Erişim izni istiyor, herkese açık olarak atmalısınız. Yapamazsanız MediaFire'dan da atabilirsiniz.
buyrun iki dosya da

Dosyalardan bir şey çıkaramadım. Zaten dediğim gibi, sistemi sorunsuzca kullanabiliyorsanız önemli değildir.

Dosyalardan bir şey çıkaramadım. Zaten dediğim gibi, sistemi sorunsuzca kullanabiliyorsanız önemli değildir.
Sorun yok. Daha önce de böyle dosyalar oluşmuştu ama ne oyunlarda fps sorunu ne de ısınma vs yaşıyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı