Microsoft Windows XP Decapat Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 191 Makaleler 1 Yer Türkiye 8 Nisan 2022 #1 SSD veya HDD modeli Sandisk Bir gün dedim, ben yedek aldım ama yine de dosyam olmasın bu bilgisayarda diye. E: sürücüsüne aktarayım da C:’ deki tüm dosyaları, nasıl aktaracağımı bilmiyorum. Konu bu, yardımlarınızı beklerim.
Bir gün dedim, ben yedek aldım ama yine de dosyam olmasın bu bilgisayarda diye. E: sürücüsüne aktarayım da C:’ deki tüm dosyaları, nasıl aktaracağımı bilmiyorum. Konu bu, yardımlarınızı beklerim.
E e.eren Hectopat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 198 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2022 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videodaki yazılımı kullanabilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videodaki yazılımı kullanabilirsiniz.
UtkuRS Kilopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 1.894 Makaleler 2 Çözümler 43 8 Nisan 2022 #3 Macrium Reflect ile yedekleyebilirsiniz. Macrium Reflect | Free 30-Day Trial Macrium Reflect - Incredibly powerful software that allows you to create and schedule effective backups www.macrium.com
Macrium Reflect ile yedekleyebilirsiniz. Macrium Reflect | Free 30-Day Trial Macrium Reflect - Incredibly powerful software that allows you to create and schedule effective backups www.macrium.com
Microsoft Windows XP Decapat Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 191 Makaleler 1 Yer Türkiye 8 Nisan 2022 #4 Teşekkürler herkese.